Обява

Свий
Няма добавени обяви.

витара 1.6 8в

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• витара 1.6 8в

Здравейте колеги витарата е 93 година.На бензин държи много високи обороти 2500 а на газ са около1000 но прекъсва и работи на по малко цилиндри.Ще сменя свещи и кабели но незнам дали е от тях та реших първо да се посаветвам с Вас.Ако някой има мнение ще му бъда благодарен.
    Поздрави

От: витара 1.6 8в

Колега за бензина няма представа , но и аз съм на газ и всяка година сменям кабели и свещи и няма проблеми . А за бензина предполагам, че е стъпково моторче има букса изключи я и виш дали ще се оправи . Поздрави ...

Коментар

От: витара 1.6 8в

Това на загрял мотор ли ги държи тия обороти? Ако е така, определено някой си е оставил краката ...
      Поразгледай из темите, че не ми се пише всичко за найсти път, повечето болежки ги има обсъдени.
      Набързо: виж дали някой идиот не е пипал виновете за настройка които са зад моното, на лостчетата на дроселната клапа. Ако са разбъзикани ... оправят се, ама трябва да почетеш документацията, че е забавачка. просто така, за пробата, НЕ ги пипай!
      Виж и дали не е измъкнат вакуума от мембраната, която е зад инжекцията, На загасен мотор, трябва подпира леко в лостчето на дросела, на запален - трябва да е доста прибрана. АКо не се прибира - или маркучлето е прецакано, или мембраната е спукана.
      Второ, свали бобината на байпаса. Виж дали не е заседнала в отворено състояние и дали гарнитурата не е прецакана. Това е чудото отстрани на моното, с 2 жици от него. Ако гарнитурата е преебана, смени я.
      Трето, ако не е нищо от горните, виж някой да не е завил до откат "гайката" на автоматичния смукач. Намира се под капачката с 3те болчета, почти челно на моното.
      Уф, имаше наскоро тема по точно тия въпроси, ама пусто не помня коя точно беше...
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X