здравеите колеги от извесно време карам витара 2врати 93 година 1.6 8v моно автоматик на газ от вчера имам следният проблем колата я запалих няма проблем отидох до магазина и като да запяля запали но много трудно и прекьсва много немога да я карам чак прави го и на газ и на бензин преди това идеално си работеше и на двете одеве смених палец кабели и свещи пак го прави нз какво е преди това нямаше проблем и с двете горива варвеше добре и на двете пали много трудно и като пусна газта гасне
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузики витара малко помощ
Свий
X
-
От: Сузики витара малко помощ
Привет колега,аз от година и половина кара Витара същата конфигурация като твойта.Та,моята си бачкаше като часовник но след известно време почна да притриса на ниски обороти почти до изгасване(не ми е гаснала),това и на бензин и на газ.И аз вадих клеми и т.н.,сменил саъм единствено кабели свещи и въздшен филтер,и разлика общо взето нямаше докато един ден докато се чудех какво да правя вече,развих още малко болтовете на тройника за газта(демек пуснах още газ,на работещ двигател естествено)след което таралясницата отново заработи като часовник и така вече половин година без никакъв проблем.
Това е моят опит в тази сфера,дано съм бил полезен(нищо не пречи да пробваш)!
Коментар
-
Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнениеЯвно работи едновременно на газ и на бензин .Извади от изпарителя единия кабел и пробвай само на бензин.Успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokojambo_Dr Преглед на мнениеПривет колега,аз от година и половина кара Витара същата конфигурация като твойта.Та,моята си бачкаше като часовник но след известно време почна да притриса на ниски обороти почти до изгасване(не ми е гаснала),това и на бензин и на газ.И аз вадих клеми и т.н.,сменил саъм единствено кабели свещи и въздшен филтер,и разлика общо взето нямаше докато един ден докато се чудех какво да правя вече,развих още малко болтовете на тройника за газта(демек пуснах още газ,на работещ двигател естествено)след което таралясницата отново заработи като часовник и така вече половин година без никакъв проблем.
Това е моят опит в тази сфера,дано съм бил полезен(нищо не пречи да пробваш)!Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениеА на бензин как реши проблема ? На газ си развил утките ,а на бензин какво развива ? Или си развил паранормални сили,може не знам,просто маторя заработи отново като часовник след развиването на бурмите.Не твърдя че витарата на колегата ще се оправи след подобна на моята интервенция,но трябва да се експериментира,или най добре и той да развие некви паранормални сили,не знам.Аз лично преди да запаля слагам килимчето,ама не казвам по натам какво правя
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokojambo_Dr Преглед на мнение''паранормални сили'',може не знам,просто маторя заработи отново като часовник след развиването на бурмите.Не твърдя че витарата на колегата ще се оправи след подобна на моята интервенция,но трябва да се експериментира,или най добре и той да развие некви паранормални сили,не знам.Аз лично преди да запаля слагам килимчето,ама не казвам по натам какво правя
Голям веселяк си ейТеч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениеГолям веселяк си ей
Ае че разводнихме темата и без това
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokojambo_Dr Преглед на мнениеТакъв съм си,ма не обичам някой да си прай т..шак от някое мнение.Ако имаш некво решение на проблема на колегата чиято е темата пиши,недей се занимава със странични неща.
Ае че разводнихме темата и без това
Ти сам си правиш т.....шак със себе си ! Друг път не се изказвай неподготвен ,изглежда малко смешно отстрани , ако колегата питаше ,,Как да си разбутаме колата ?" то ти си му дал верния отговор! Решението на проблема съм го писал малко по отгоре в пост 4 !
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар