Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vitara J20A / 2.0 16v - Плочка за обикновенна газ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Vitara J20A / 2.0 16v - Плочка за обикновенна газ?

Впредвид поредният проблем на моята Витара с газта (с ГИ Фобос е) ,се убедих за пореден път,че в България нямаме читави газаджии и вече ми писна да се разбравям и да инвестирам в тая бездънна яма.....и същевременно да немога да разчитам на колата си!
    Та идеята ми е ако някой знае откъде може да се намери плочка за обикновенна газ за тази кола да даде съвет и евентулно ориентировъчни цени?!
    Другият вариант,ако някой колега тук се занимава с такива работи и смята,че може да направи джипката добре с обикновенна газ,съм навит и на размяна за моя ГИ! Изпарителят ми е ТОМАСЕТО ,комп-а е ФОБОС (метален корпус) ,а рейката незнам какви са по народност дюзите,но са 1,5-ома!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

От: Vitara J20A / 2.0 16v - Плочка за обикновенна газ?

Емо,гледам че си от София ако искаш мога да те насоча към читав газаджия(по принцип е самолетен инжинер),човека е добър майстор и се занимава с газови инжекцйони точно с марката Фобос.Аз имам и БМВ 320и на което там където ми слагаха ГИ-то не можаха да го настроят,след което отидох при човека и колата запя друга песен(до тук-1год,никакви проблеми).
    Какъв ти е проблема с гаста?

П.с. Пиши в темата ако искаш кординати!
    Последно редактирано от kokojambo_Dr; 09-04-13, 09:31. Причина: правопис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X