Обява
Свий
Няма добавени обяви.
< < Дългия Самурай на bisko > >
Свий
X
-
От: < < Дългия Самурай на bisko > >
Честито! Да не закупен от района на Троян/Ловеч? Че май там съм го виждал...Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Благодаря на всички за пожеланията! От първите 50ина км. няколко неща ще трябва да се питнат наложително. Има едно сълзене от гарнитурата на клапаните та с тя е задача номер едно. Колата май е повече стояла последните 1-2г. и предполагам, че като се подкара сега, ще започнат да си показват магарийте гумените връзки и съединения. Казвам това, защото при палене изкарва лек бял дим и с надеждата да са гумички на клапаните. Защото моторчето направо си мърка.Според мен си е от масло в горивната смес, но това ще се разбере малко по-късно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЧестито! Да не закупен от района на Троян/Ловеч? Че май там съм го виждал...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнениеМного правилен избор. Честито!
Поздрави!
Коментар
-
И от мен една честитка.
Въпросче към знаещите:
За къв чеп им е трябвало на японците да правят дълъг самурай? Тя самата идея на самурая е да е колкото може по-прибран, перфектното малко джипче.
И изведнъж-дълга база??? Който иска джип с повече място-на пазара има достатъчен избор, що си усложняват производството да правят такава странна концепция>
Най-вероятно е за пари-да продадат някоя друга бройка повече, ама на мен ми странна концепцията "дълъг самурай".
Миналата година на състезанието в Нова Черна имаше един такъв. Стана смешен на обикновени препятствия които се минаваха на скорост от други джипове. Вярно, нямаше гуми, ама чак пък толкоз...Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар