Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чудя се от какво е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чудя се от какво е

Здравейте.От началото на тази седмица съм собственик на Витара.Вчера обаче, докато се прибирах от северна България, чух някакви шумове,като хрущене на метал в метал.Сякаш идваше отпред,колата се разтрисаше и се получаваше нешо като удар,сякаш хъбовете се опитваха да зацепят.Спрях и вкл. 4х4 бързи бавни ,последоватено потеглих и на двете степени,но по-рязко.В продължение на следвашите 150км. нямаше проблеми.Питам се дали хъбовете наистина са се опитвали да зацепят,понеже преди това минах през мн.дълбока дупка и нещо да е станало.Знам,че така написано не е мн. ясно,но бих искал да чуя някои предположения.Благодаря.

От: Чудя се от какво е

Здр.,много е вероятно да са хъбовете,но има редица други възможни неща,моя съвет да се прегледа от компетентен майстор,за да не плащаш после кошница пари.

Коментар

Отвори, почисти и смажи ЛЕЕко хъбовете.

Коментар

Благодаря.Ходих на майстор,сигурен е че няма нищо.Хъбовете ги смених с ръчни-оставих моите и доплатих 20 лева да ги сложат,смених и дисковете,които са си направо нови за по 30 лв с труда.Проблем с хрущенето не съм имал засега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X