Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонтен комплект за спирачна помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонтен комплект за спирачна помпа

Първо здравейте,преди дни се здобих със сузуки самурай 410 89-и набор,бяла хубава и запазена старозагорка,но има проблем спирачната помпа не действа коректно.Поради тази причина търся ремонтен комплект но в Карлово няма и немогат и да поръчат.Дайте кординати или ме орентирайте от къде да си поръчам,ще съм ви благодарен.

От: Ремонтен комплект за спирачна помпа

Утре ще погледна къде ми е кутийката с ремонтния комплект и ще я снимам за да ги търсиш бяха някъде към 16-20 лв
    Suzuki Samurai 420i

Коментар

Предварително ти благодаря колега.

Коментар

Първо свали помпата и я виж как е отвътре, често не минава с ремонт, аз така еднъжка купих ремонтен комплект на една "кошница" и се оказа, че помпата има язви, та купих нова.
        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Ще погледна ,мерси за насоката.

Коментар

Ако не става с ремонт-лесно се нагажда помпа от всякаква друга кола. Каквато намериш читава, но заедно с тенджерата за сервото.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз съм на мнение че рядко е успешна процедурата със смяна на гумичките на помпата,и да стане е временно решение,иначе Скорпион 13 предлага почти всички ремонтни комплекти.Вземи си нова помпа,не е скъпа,със спирачната система компромиси не биват.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първо се убеди че проблема е в помпата.Ако няма теч отзад проблема често се оказва луфт в лагери, супорти,износени накладки....

Коментар

Това е ремонтния комплект изкара около 3-4 месеца след това пак започнаха да изчезват спирачките.След като смених всички накладки,маркучи и ремонтен комплект на предните спирачни апарати смених и цялата помпа .Взех си от витара със серво и я наместих с малко рязане на ламарината .Има и самурайски помпи с серво такаче ако се наложи да сменяш да знаеш

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_1190.jpg
Прегледи:1
Размер:98.0 КБ
ID:5452175

Име:SAM_1191.jpg
Размер:102.4 КБ
ID:5452176
                  Suzuki Samurai 420i

Коментар

Оказа се проблема найстина в помпата след като този уикенд го разколачих за проверка на спирачната система.Поради тази причина и вашите съвети за пресаждане на нова помпа се търси такава или близка(подобна),който има да предлага а който е сменял(пресаждал)да дава съвети(стъпка по стъпка като за новобранец)

Коментар

Снимай я, имам една от Витара, май е същата като на Самурай, от най-малките е, помпата е добре, но сервото се е прецакало, или ми звънни на 0887941416 Трифон

Коментар

Помпата е Girling LSC 50

Коментар

Име:20130212_192447.jpg
Размер:126.4 КБ
ID:5453496Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130212_192420.jpg
Размер:103.3 КБ
ID:5453497Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130212_192426.jpg
Размер:115.8 КБ
ID:5453498

Коментар

Малко снимки на моето, сервото отказа, но спирачната помпа работи, мисля че са еднакви
                            Прикачени файлове

Коментар

Помпите не са еднакви на витарата е с 3 отвора за маркучи ,а на самурая е с 2 .Пак може да се направи но трябва да се преправят щуцерите за предните спирачки от 1 да станат на 2 .Може да стане като се разменят тръбите.Единия който е от помпата отива в тройник и от там излизат 2 за двете предни колела .Развиват се от тройника и единия отива в лявото колело а другия за дясното и остава едни който вече ще е излишен аз поне направих така .Има и друг вариант нови тръби или помпа като тази която си е на самурая .
                              Suzuki Samurai 420i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X