Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гуми

Здравейте, трябват ми гуми offroad за витара 15-ки.

От: гуми

195R15 malatesta kobra-почти нови
    тел: 0896803624

Коментар

Това е доста интересна тема, поздравления на подателя!
      Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
      Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
      Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
      Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

И аз я следя с интерес Нямали някой да я тръкне ......
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Аз имах едни черни, ама бяха за фероза. Не знам дали ставаха за витара.

Ама вече ги няма де, някой да не вземе да ги търси.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Аз имах едни черни, ама бяха за фероза. Не знам дали ставаха за витара.

Ама вече ги няма де, някой да не вземе да ги търси.
            Аз търся една , ама с бял кант.

Коментар

Ти нали беше с витара?

С белия кант са за Тойота. За витара или само чисто черни, или с жълтичко...

А ако става въпрос за офроуд гуми нещата са по-различни. С белия кант стават за Нисан, ама не за всички модели и за митсубиши.
              За витара има специална таблица кои гуми стават и кои не. Там са много омешани кантове, форма, фасон и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Ти нали беше с витара?

С белия кант са за Тойота. За витара или само чисто черни, или с жълтичко...

А ако става въпрос за офроуд гуми нещата са по-различни. С белия кант стават за Нисан, ама не за всички модели и за митсубиши.
                За витара има специална таблица кои гуми стават и кои не. Там са много омешани кантове, форма, фасон и т.н.

Да де ,аз я карам с тойотски джанти

пп Накрая ще изядем по някой жълт картон с теб ,ама а да видим

Коментар

Колегата Ganch0 пусна стръв и дим да го няма
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

понеже стана въпрос и за джанти ,да питам.Смених си желазните джанти с алуминиеви, но не смених гайките ,а сложих тези ,които си бяха на желазните...Та трябва ли да сменям и гайките ?!

Коментар

Първоначално публикуван от vozi Преглед на мнение
                      понеже стана въпрос и за джанти ,да питам.Смених си желазните джанти с алуминиеви, но не смених гайките ,а сложих тези ,които си бяха на желазните...Та трябва ли да сменям и гайките ?!
                      Това зависи от самите джанти,и по-точно от размера на конуса(ако имат такъв,ама щом ги караш значи имат)

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
                        (ако имат такъв,ама щом ги караш значи имат)
                        Баа, едно цигане на село беше завило обратно гайките на един дърт москвич "щото били изядени от другата страна"...

Коментар

Развий една от гайките и я завий на ръка да видиш колко витки хваща защото и аз сърбах попарата като смених металните с алуминиеви,бяха ми сложили оригиналните гайки и добре че не я подкарах веднага,защото трябваше да си оправям предните спирачки,оказа се че гайките хващаха на две витки,просто стояха за фасон дето се казва,ако бях я подкарал щях да се пребия някъде като куче,позвъних тук там и намерих гайки за алуминиеви джанти с тях вече няма проблеми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X