Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете за болежките на Витара 2,0 ТДИ дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кажете за болежките на Витара 2,0 ТДИ дълга база

Здравейте отдавна чета и съм регнат в този форум и сега дойде време да питам и аз нещо.Навил съм се да бартеросвам АУДИ-то А6 2,5тди 150 к.с. 2000 г. за Сузуки Витара 2.0 тди с мотора на мазда 1998/99/2000.
    Така сега какви болежки имат тези джипки по мотора за ламарините е ясно!! или ако ме откажете от този модел,на кой да се спирам и при гранда може да предлагате. Аз съм си харесал от гранда 128 к.с бензин ам съм си привърженик на дизела. Джипката ще се ползва за семейна и малко за лов по дебелия сняг без тежки оффрод изпълнения,защото не ме мързи да ходя и пеша.

От: Кажете за болежките на Витара 2,0 ТДИ дълга база

И какво колеги?? няма ли болежки тез Витари !!! да купувам значи

п.п знам ,че има доста изписано но нищо конкретно не намерих как са със главите услажда ли им се масълцето на тез мотори и след колко хиляди горе долу ?????

Коментар

Здравей.Въпреки,че си превърженик на дизела според мен си вземи бензина.Несъм сигурен дали мотора е същия ''маздда-2тди'' като на спортиджа,ама ако е той аз много плаках.Сега съм със витара 1.6 бензин и е ОК.Верно,че идва малко слабо ама не береш грижи.
      Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнение
        Здравей.Въпреки,че си превърженик на дизела според мен си вземи бензина.Несъм сигурен дали мотора е същия ''маздда-2тди'' като на спортиджа,ама ако е той аз много плаках.Сега съм със витара 1.6 бензин и е ОК.Верно,че идва малко слабо ама не береш грижи.
        Благодаря ти за написаното колега ,ама моляте сподели какво точно си препатил с този мотор .Той е същия като на кията.

Коментар

Първоначално публикуван от babuka73 Преглед на мнение
          Благодаря ти за написаното колега ,ама моляте сподели какво точно си препатил с този мотор .Той е същия като на кията.
          Ами щети кажа,че за три зими смених две турбини+спукана глава обаче така съмя взел.Ако по новите имат някий подобрения ОК,да ама аз неслучих......и не само аз.
          Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X