Колеги от къде мога да си купя големия 60 амперов бушон за витарата. Където и да съм търсил няма такива ( а може и да не съм търсил по подходящите места). Временно ( вече година) съм решил проблема с една жица на късо но все пак е по-добре нов! Преди време пробвах да извадя един от една витара на автоморга но след 15 минутна борба така и не помръдна
помагайте
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бушон за витарата
Свий
X
-
От: Бушон за витарата
За София - на ул.Сребърна - посока от бул.Г.Делчев към Хладилника, от ляво има магазин за части за японки и корейки.
Крачетата на бушона са хванати с болт - всяко с отделен.
Коментар
-
То остана да са с един общ
. Тогава бушона ще е към 600 ампера...
Колега, ако по магазините не намериш-по моргите има достатъчно витари. Надали ще ти искат повече от левче за този бушон. Поне бушони може да се вземат от моргите без съмнение за качеството им. Или качеството им е супер-здрави са, или е абсолютно никакво-изгорели са
.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Да , на ясно е всеки , който влезе във форума на сузуки и попрочете туй-онуй., даже няма нужда от рег.
По-интересното е, че сузукитата за Германия, задължително са без тези главни бушони, целият модул го няма, ама при мен, да е жив и здрав баш главния, спаси едни 1000 лв. за комп.
Коментар
-
И аз търсих преди време този предпазител. Много трудно го намерих,с поръчка.Той за това е сложен,като обърнеш клемите да изгори.Тези предпазители ги има в Е 07 и К---р.
Рекламата е забранена,/не,че правя такава,ама не знам вече с тия забрани как да си помагаме за магазини и майстори???? /така че ако не си се сетил,да ти пиша на лично.
Поздрави!Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
Коментар
-
Що си давате парите напразно? Нали по-горе ви написах-по моргите е пълно с витари, за такъв бушон надали ще ви вземат повече от левче. Даже някъде може да ги дават за без пари. А бушона н е е нещо което може да е с намалено качество заради това, че е от морга. Той не се износва. Или е здрав, или изгорял.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар