Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бушон за витарата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бушон за витарата

Колеги от къде мога да си купя големия 60 амперов бушон за витарата. Където и да съм търсил няма такива ( а може и да не съм търсил по подходящите места). Временно ( вече година) съм решил проблема с една жица на късо но все пак е по-добре нов! Преди време пробвах да извадя един от една витара на автоморга но след 15 минутна борба така и не помръдна помагайте

От: Бушон за витарата

Здравей, няма как да го смъкнете. Хванат е с болт, отдолу, успех

Коментар

За София - на ул.Сребърна - посока от бул.Г.Делчев към Хладилника, от ляво има магазин за части за японки и корейки.
      Крачетата на бушона са хванати с болт - всяко с отделен.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

То остана да са с един общ. Тогава бушона ще е към 600 ампера...

Колега, ако по магазините не намериш-по моргите има достатъчно витари. Надали ще ти искат повече от левче за този бушон. Поне бушони може да се вземат от моргите без съмнение за качеството им. Или качеството им е супер-здрави са, или е абсолютно никакво-изгорели са.
        Последно редактирано от Кольо; 04-01-13, 18:35. Причина: допълнение
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря много за бързата и точна информация

Коментар

аз този проблем го реших,като купих от лада един голям 60ап.бушон и го насадих върху краката на оригиналния, като,преди това малко ги заострих да да се подпъхнат в ладовия...

Коментар

този 60 ам. е ясен, но каква е функцията на останалите 3 бушона..някой наясно ли е?!

Коментар

Да , на ясно е всеки , който влезе във форума на сузуки и попрочете туй-онуй., даже няма нужда от рег.
                По-интересното е, че сузукитата за Германия, задължително са без тези главни бушони, целият модул го няма, ама при мен, да е жив и здрав баш главния, спаси едни 1000 лв. за комп.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

при мене изгоря,след като обърнах в бързината клемите на акумолатора...

Коментар

И аз търсих преди време този предпазител. Много трудно го намерих,с поръчка.Той за това е сложен,като обърнеш клемите да изгори.Тези предпазители ги има в Е 07 и К---р.
                    Рекламата е забранена,/не,че правя такава,ама не знам вече с тия забрани как да си помагаме за магазини и майстори???? /така че ако не си се сетил,да ти пиша на лично.
                    Поздрави!
                    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

да , пиши ми на лични, че с този,който насадих,не ми се затавря капачето ефективно! Мерси!

Коментар

Що си давате парите напразно? Нали по-горе ви написах-по моргите е пълно с витари, за такъв бушон надали ще ви вземат повече от левче. Даже някъде може да ги дават за без пари. А бушона н е е нещо което може да е с намалено качество заради това, че е от морга. Той не се износва. Или е здрав, или изгорял.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X