Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бърз въпрос за бушон на Витара 8V 96та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бърз въпрос за бушон на Витара 8V 96та

Въпрос към знаещите: Витара късак с новото табло, двигател 1.6 8V, делкото е с вградената бобина, испанка, нормален волан.
    Гори 15 амперов предпазител, който се намира на блока с предпазители в купето. Под основното блокче има още 2, с капачки. По-близкия до другите е 15А и по някаква причина гори 3-4 секунди след подаване на контакт. Въпросът ми е какво се захранва от него? Като изгори и компа остава без захранване, самия комп по-скоро е здрав ... не съм много сигурен де, но преди да изгори бушона се опитва да бачка.

Знам, че звучи тъпо, но Витарника е закъсал на майна си райна в снега, точно за тоя модел нямам схема подръка, а в момента нямам време да чопля цялата инсталация жичка по жичка. Пък и се намръзнах свирепо.
    Съжалявам, че не снимах, просто нямаше с какво, всичко стана малко аварийно
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Бърз въпрос за бушон на Витара 8V 96та

Това май ще свърши работа:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0285.jpg
Прегледи:1
Размер:161.3 КБ
ID:5436415Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0286.jpg
Размер:147.0 КБ
ID:5436416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0287.jpg
Размер:125.6 КБ
ID:5436417

Коментар

Ако приемем картинката за след 1995та, въпросния предпазител се пада под 23ти. Закачен е допълнително (заводски, но не е на основната бушониера), има собствена капачка. Ще отида да го снимам май

Коментар

Мистерията е разгадана и няма общо с оригиналната инсталация на колата.
        Оказа се (що ли не съм изненадан...), че освен ясно видимите останки от някогашна аларма, има и по-скришни. Съдейки по стила на работа и историята на колата, съм склонен да предположа, че някой Варненски алармаджия си е оставил и лявата и още по-лявата ръчичка. Калпава изолация, липса на предпазители, позатопено тук там ... като се постопли, ще я ровим повече. Все пак - малкия дявол, както се казва.
        Аз лично отивам да пийна едно вино с мръви, наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X