Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    а регенерат нещо не исках, тя витарката и без това едвам диша..
    Тука е заровено кучето на заблудата.
    Не, че теглото на гумата не оказва влияние, но то се изразява главно в ускорението, или в развъртането на кален терен от спряло положение. Веднъж развъртяна, тежката гума не е чак такъв проблем.

Много по-голям товар за двигателя се оказва по-голямото рамо през което въртящия момент се предава към земята. Т.е.-радиуса на колелото, който заради гадната геометрия се явява точно половината от диаметъра на гумата.
    Агресивния грайфер, и агресивния крак се явяват допълнителни "екстри" за каретата.

П.П. Евтините карета не струват.
    Ако можеш да си намираш оригинални от някоя морга е много по-добре отколкото нови от магазина.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      П.П. Евтините карета не струват.
      Ако можеш да си намираш оригинални от някоя морга е много по-добре отколкото нови от магазина.
      Как да различаваме оригиналните от останалите?

Коментар

Коле, на тези дърти витари, къде да им търсим оригинални карета?
        Толкова ли за 20 години няма да са сменяни поне веднъж каретата?
        А аз като казвам евтини, нямам предвид боклуци, просто имам някаква отстъпка от цената и така ми идат евтини..

Коментар

Честито, Десо! Трябва да направим един съвместен тест - да съпоставим старите ти Гудиъри с новите Силвърстоун...
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
            Честито, Десо! Трябва да направим един съвместен тест - да съпоставим старите ти Гудиъри с новите Силвърстоун...
            То хубаво да направим тест ама преди или след като смениш колелата на раздатката? Щото там вече работата друга става..

Коментар

Хаха, надявам се да е след това, че не се очертава скоро да идвам с нея до Сливен... В Копривщица на сузуки сбирката ?
              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
              Mercedes w212 E350 4matic
              Ducati Monster 600
              O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                В Копривщица на сузуки сбирката ?
                Далеч ми иде.. Ще те чакам по-наблизо..

Коментар

Абе и аз не купувах боклуци, уж добра марка, но не издържат като оригиналните.
                  Ако витарата е с каретата с които е нововнесена в България има голям процент вероятност да е с оригиналните си карета. На запад хората ползват витарите за асфалт, за сериозните терени си имат други, по-сериозни машини, та надали ще са сменяни оригиналните карета. Оттам и почти 100% сигурност, че по моргите каретата са оригинални.

Тук поради икономически причини(разбирай бедност) купуваме витари, и се мъчим да ги караме на сериозни места. Ама, че конструктора ги е мислил за съвсем друг вид експлоатация-не ни бърка. После витарите били кекави... Ами кекави ще са, то и за патрол или Ге може да се каже същото ако се подкарат на неподходящи за тях места.

Коментар

• От: И аз със Витара

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                    Тема ли? Това чудо съм го правил аз.Супер е количката.Продадох я преди 2 години на един приятел от Асеновград.Той така и не почна да я кара сериозно.Да я пазиш,че още ми е мъчно за нея.Питай ако те интересува нещо.
                    Здравей отново! Да те питам една работа.. Предните амове от каква машина са, че единия хич го няма и мисля да сменям?

Коментар

Десо, те предните са си само витарските. Понеже нали е макферсън, и амортисьора дава ъгъла на колелото-не може да се смени с друг. Освен, ако няма някакво лудо съвпадение, или този вид амортисьори се използват и за други коли, нещо в което силно се съмнявам.

Може да са тунингови, но пак за витара, доктора да си каже.

Коментар

A-рамото не иска ли такива с по-голям ход?

Коментар

Кое А-рамо? Във витарите има само едно-държи задния мост отгоре.
                          С предницата няма нищо общо.
                          Не мога да разбера какво искаш да кажеш. Явно казваш "А-рамо" на нещо друго, но какво е то?..

Коментар

Кое А-рамо? Във витарите има само едно-държи задния мост отгоре.
                            С предницата няма нищо общо.
                            Не мога да разбера какво искаш да кажеш. Явно казваш "А-рамо" на нещо друго, но какво е то?..
                            Уфф, в голяма грешка съм..
                            Говоря за онова желязо дето сваля окачването по-надолу..

Понякога хич не мисля значи.. Забравих, че амовете имат подложки

Коментар

При повдигане на окачването предните амортисьори си остават същите.
                              Това при нашия-сиромашкия лифт де. Ама май и Калмини са по същия начин. Не знам не съм сигурен.
                              Ама твоята би трябвало да е със стандартните амортисьори. Виж имат ли подложки, и ако да-значи си с оригиналните.
                              По моргите са качествени и сравнително евтини.

Коментар

При повдигане на окачването предните амортисьори си остават същите.
                                Това при нашия-сиромашкия лифт де. Ама май и Калмини са по същия начин. Не знам не съм сигурен.
                                Ама твоята би трябвало да е със стандартните амортисьори. Виж имат ли подложки, и ако да-значи си с оригиналните.
                                По моргите са качествени и сравнително евтини.
                                Има подложки Коле, ама главата ми пуши понякога и трудно мисля.. Вече пазарих от Денислав един..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X