Обява

Свий
Няма добавени обяви.

витарата ми гори масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• витарата ми гори масло

Здравейте. Скоро си купих Витара 96г. Имам няколко въпроса и Ви моля да ми помогнете:
    -Смених маслото и филтрите, обаче пуши. Прегледах и установих, че ми гори около 1 литър на 2000 км. минерално.
    -Къде в София могат да ми направят евентуален ремонт на двигателя за този проблем и имам ли такъв изобщо?
    -Джипът е с ръчно включване на 4 по 4 от предните колела.
    На коя предавка трябва да стои малкото лостче когато не съм включил 4 по 4?
    Иначе джипчето е много добро с два аербега, здраво окачване и приличен външен вид. Помогнете ми, защото не ми се разделя с него.
    БЛАГОДАРЯ ВИ

До: витарата ми гори масло

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Здравейте. Скоро си купих Витара 96г. Имам няколко въпроса и Ви моля да ми помогнете:
    -Смених маслото и филтрите, обаче пуши. Прегледах и установих, че ми гори около 1 литър на 2000 км. минерално.
    -Къде в София могат да ми направят евентуален ремонт на двигателя за този проблем и имам ли такъв изобщо?
    -Джипът е с ръчно включване на 4 по 4 от предните колела.
    На коя предавка трябва да стои малкото лостче когато не съм включил 4 по 4?
    Иначе джипчето е много добро с два аербега, здраво окачване и приличен външен вид. Помогнете ми, защото не ми се разделя с него.
    БЛАГОДАРЯ ВИ
    Във всеки сервиз за ремонт на двигатели могат да ти сменят гумичките на клапаните, това е най-вероятният и евтин проблем с който можеш да се разминеш. Не е добре да караш този мотор с минерално масло! най-вероятно предишния собственик е сипал такова за да не гори повече от 1 литър на 2000 км.
    Можеш да си направиш труда да почетеш старите теми из форума ще ти се изяснят повечето от въпросите относно 4х4. Като караш по града и по асфалта лосчето трябва да е на 2H и предните колела на UNLOCK или FREE незнам какво ти пише. Като караш извън пътя колелата на LOCK и лост на 4H като има голям баир местиш лоста на 4L. За допълнителни въпроси ползвай търсачката.
    no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X