Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болтове за глава на G 16 B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Болтове за глава на G 16 B

Колеги,
    наложи ми се да сменям гарнитура на глава, колектори и генерация.
    Още в началото установих че болтовете (главите им ) са в окаяно състояние. Предния майстор си е оставил ръцете като ги е завивал/отвивал.
    Започна търсене на части и установих че болтове не мога да намеря в нашия град.
    Та въпроса ми е .
    Някой знае ли от къде мога да купя болтове за главата и на каква цена, на едно място се свързаха с някакви дето имали но преди и били на 143лв за 10 болта
    ще съм благодарен за всякакви съвети
    Благодаря предварително

От: Болтове за глава на G 16 B

Да ,при официалния вносител са там някъде,и са за еднократна употреба.Сваляш глава,хвърляш гарнитурата,хвърляш и болтовете,и нови.Аз на моята преди години взех други ,но не помня от каква кола бяха,дойдоха малко дълги,та се наложи да мина на стругар да ги скъси до оригинална дължина ,за да понесат неколкократно разглобяване.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Мислех си за тази идея, можеш ли да се сетиш от каква кола са били?

Коментар

Току що си открих темата от онези години /било е 2006г/..Та оказа се че съм си я докарал с тези болтове ,които после замених с оригинални от Миркат,и след последващо разглобяване изхвърлих,скъсих тези с които я купих и сглобих с тях.И въпроса беше решен.Но не съм се сетил да сваля размери.Съжалявам.http://www.offroad-bulgaria.com/show...F3%E7%F3%EA%E8
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Разглобил съм няколко G16B двигателя и със сигурност ще ти намеря болтове, да свършиш работа.
          Но за да ти помогна, ще трябва да дойдеш и да ровиш.
          Ако те устройва схемата, заповядай.
          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Сега видях темата .. .сори ... имам болтове, не знам дали ще събера целия комплект, че раздавам насам анатм Ако няма друг вариант - пиши лично, ще ти пратя каквото е останало.
            Що си мисля, че НЕ се сменят на всяко сваляне? Това не е Опел все пак, въпреки, че имат някаква роднинска връзка...

П.П. проверих - не се сменят. Само да уточня, болтовете, които имам за за 16V (с вътрешен шестогран) ... че G16B е малко разтегливо понятие.
            Пътьом да знаеш и че данните за регулировката на клапаните се разминават между различните години на производство и специално в Аутодатата са малеееенко сбъркани
            Успех!
            Последно редактирано от tef4o; 14-11-12, 18:55. Причина: допълване
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Искам да благодаря на всички отзовали се в темата. За мен е чест че съм член на този форум и за пореден път се убеждавам че по сплотено място няма.
              Болтове са намерени и ДВГ е събран даже успях днес да го поразходя до Ком.
              Благодаря Ви на всички отново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X