Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витарка
Свий
X
-
От: Витарка
Здр.,при така зададен въпрос едва ли някой ще ти даде някакъв отговор,напиши нещо по подробно за въпросната Витара и тогава ще ти се даде съвет,има много компетентни колеги във форума,които биха ти помогнали,но от 2 снимки и никаква информация-няма как да стане
-
Първоначално публикуван от nomak81 Преглед на мнениеКолеги дайте нЯкакъв съвет за тази Витара много сам се надЪхал да си Я взема, но не знам ниЩо за окачването и дали си струва парите от 6000 лв
[ATTACH=CONFIG]511679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]511680[/ATTACH]
На състезания ли ще ходиш или ей така щот те кефи?Освен тези 6 000 колко още си заделил?Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
С тази Витара след 70км/ч вътре ще е направо екшън. Безумно глупав и ненужен лифт на купето. Този шнорхел е сложен сигурно само да пали, едва ли и стига въздуха от него. Има окачване Калмини или копието му, защита на задния диференциал, седалките са хубави, коланите също, има добри гуми и джанти. Само не мога да преценя какъв размер са гумите, но ми се струва че са огромни за нея. За тези пари аз вих предпочел Патрол 2.8 намират се в добро състояние.TT-Tuning Team
АСК Добрич
Коментар
-
Намери някой край тебе който разбира от джипки да я погледне.Иначе на пръв поглед по снимките някък неестествено стои.
П.П. Ако аз си търсех витара и имах на разположение 6к бих взел една за около 4к и за останалите ще я направя кукла със всичките му салтанати.Има доста добри за тези пари/4к/.Ама ти си знаеш.Успех!не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Колко трябва да си изчанчен за да комбинираш дървени детайли по интериора с офроуд. Сори за спама.
Витарата е с ненужен лифт на купето. Тези неща по нея можеш да си ги направи сам и ще ти излезе много по евтино. Ако можеш да дадеш 6к за джип, си вземи нещо друго или сток Витара пък си я тунинговай сам
Коментар
-
Колега прецени точно за какво ще ползваш джипа ,колко ще се кара и къде ? Какво е състоянието на купето ,двигателя и ходовата част ? Обърни внимание как е направено обръщането на дирекцията? Пресметни си всичко и колко пари ще са нужни още за евентуални проблеми .И задължително оглед от някои които разбира от лифт и витари. С тези гуми ще има и ,хубав' разход но ти си преценяш успех.
Коментар
-
Колега, Здравей,
Мен тази Витара ме киефи....., на снимките.
Не съм я виждал, но са вкарани виждам доста пари и изглежда.
Ако не те бъркат парите,.....ЧЕСТИТО !
Мнението ми за Витара, е, че е касичка и удоволствие да я пълниш.
И аз имам Витара.0889 38 43 67 Милен
Коментар
-
Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнениеКолко трябва да си изчанчен за да комбинираш дървени детайли по интериора с офроуд. Сори за спама.
Това е заводско, но като гледам доста разбираш и от лифт, така че повече няма да се обаждам, обещавам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар