Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витарка

Колеги дайте нЯкакъв съвет за тази Витара много сам се надЪхал да си Я взема, но не знам ниЩо за окачването и дали си струва парите от 6000 лв

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21338799112637014_3.jpg
Прегледи:1
Размер:100.9 КБ
ID:5990847Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21338799112637014_7.jpg
Размер:92.1 КБ
ID:5990848

От: Витарка

Здр.,при така зададен въпрос едва ли някой ще ти даде някакъв отговор,напиши нещо по подробно за въпросната Витара и тогава ще ти се даде съвет,има много компетентни колеги във форума,които биха ти помогнали,но от 2 снимки и никаква информация-няма как да стане

Коментар

кофти щото и аз не знам нищо за джипа а и човекът който го продава няма никаква идея на него му изпаднал от някъде

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21338799112637014_11.jpg
Размер:106.6 КБ
ID:5423797Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21338799112637014_5.jpg
Размер:89.9 КБ
ID:5423799Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21338799112637014_12.jpg
Размер:66.3 КБ
ID:5423802

Коментар

Първоначално публикуван от nomak81 Преглед на мнение
          Колеги дайте нЯкакъв съвет за тази Витара много сам се надЪхал да си Я взема, но не знам ниЩо за окачването и дали си струва парите от 6000 лв

[ATTACH=CONFIG]511679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]511680[/ATTACH]
          За какво ти е тази витарка?
          На състезания ли ще ходиш или ей така щот те кефи?Освен тези 6 000 колко още си заделил?
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Тази се продава от доста време.....иначе са вложени средства. Хубаво я огледай за корозия, това е един от най-големите проблеми на Витарите като цяло-всичко останало са разрешими проблеми

Коментар

С тази Витара след 70км/ч вътре ще е направо екшън. Безумно глупав и ненужен лифт на купето. Този шнорхел е сложен сигурно само да пали, едва ли и стига въздуха от него. Има окачване Калмини или копието му, защита на задния диференциал, седалките са хубави, коланите също, има добри гуми и джанти. Само не мога да преценя какъв размер са гумите, но ми се струва че са огромни за нея. За тези пари аз вих предпочел Патрол 2.8 намират се в добро състояние.
              TT-Tuning Team
              АСК Добрич

Коментар

Колега ако ти харесва взимаи я и недеи да слушаш никои.Ако колегата които я продава е коректен да ти каже всички + и - прецени и скачаи.
                878177589

Коментар

Тук все някои дрън дрън знае или незнае.
                  878177589

Коментар

Намери някой край тебе който разбира от джипки да я погледне.Иначе на пръв поглед по снимките някък неестествено стои.
                    П.П. Ако аз си търсех витара и имах на разположение 6к бих взел една за около 4к и за останалите ще я направя кукла със всичките му салтанати.Има доста добри за тези пари/4к/.Ама ти си знаеш.Успех!
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Да отбележа, че дирекцията е сменяна от дясна на лява и личи отдалеч, успех

Коментар

Колко трябва да си изчанчен за да комбинираш дървени детайли по интериора с офроуд. Сори за спама.

Витарата е с ненужен лифт на купето. Тези неща по нея можеш да си ги направи сам и ще ти излезе много по евтино. Ако можеш да дадеш 6к за джип, си вземи нещо друго или сток Витара пък си я тунинговай сам

Коментар

Колега прецени точно за какво ще ползваш джипа ,колко ще се кара и къде ? Какво е състоянието на купето ,двигателя и ходовата част ? Обърни внимание как е направено обръщането на дирекцията? Пресметни си всичко и колко пари ще са нужни още за евентуални проблеми .И задължително оглед от някои които разбира от лифт и витари. С тези гуми ще има и ,хубав' разход но ти си преценяш успех.

Коментар

Колега, Здравей,
                            Мен тази Витара ме киефи....., на снимките.
                            Не съм я виждал, но са вкарани виждам доста пари и изглежда.
                            Ако не те бъркат парите,.....ЧЕСТИТО !
                            Мнението ми за Витара, е, че е касичка и удоволствие да я пълниш.
                            И аз имам Витара.
                            0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
                              Колко трябва да си изчанчен за да комбинираш дървени детайли по интериора с офроуд. Сори за спама.

Това е заводско, но като гледам доста разбираш и от лифт, така че повече няма да се обаждам, обещавам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X