Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане: лебедка за Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане: лебедка за Витара?

Имам въпрос относно лебедка T-max 12000 lb - уместно ли е поставянето ѝ на дълга Витара?
    Може би е ненужно силна и тежка? Или е подходяща?
    Благодаря на компетентните!
    Поздрави
    << Mitsubishi Pajero LongWB >>

От: Питане: лебедка за Витара?

Определете критериите за поставянето й: Дали ще се използва постоянно за тежък оффроуд или е просто "за всеки случай" . Ако ще се използва за първото - 12к ще иска достатъчно надежден акумулатор (гелов/тягов).Също така ще натежи достатъчно на предницата, което ще доведе до намаляне на ъгъла на атака. Ако лебедката няма да се използва изключително и само за тежък офф, то тогава 12к й е доста. Смятам,че една 8к ще Ви е достатъчна.
    Предполагам сте прочели тази тема : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=305
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

Да, четох я, ориентирах се и от други материали, но за конкретния случай не можех да преценя. Благодаря за отговора, аз мисля по идентичен начин - просто изпадна такова предложение. Пропускам тази, чакам по-малка

Коментар

Щом е изпаднала, и ако е изгодно-вземай я. Малко е голяма като габарити за витарата, трудно ще и намериш място отпред, ама винаги можеш да я бартеросаш за по-малка.

Иначе лебедката има достатъчно сила за да те извади почти отвсякъде, ама акумулатора няма да ти стигне. На витарата максималното което съм събирал е 100 аЧ. Като не ляга на стойката, а стърчи от нея.

Аз бих взел лебедката и да търся бартер за по-малка. 8000-9000 са идеални за витара.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

За изгодно - изгодно е, но намеря ли за каква да я заменя, направо ще я купя - парите ще са вероятно същите... и няма смисъл да купя едната,а после някой с подходящата за мен да ми откаже бартер. Благодаря за съвета, надявам се скоро да се появи 'моята'!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X