Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Джимни проблем с окачването.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки Джимни проблем с окачването.

Тези носачи много ми приличат на носачите на последните самици ,които са на пружини .Носачите на джимнито не са ли плътни? А тези които са на замфи ми приличат направо на направи си сам.Я цъкни една снимка да ги видим

пп ЕЕЕЕ не ми дади на мен да го купя ,а ся чукай тенекии да ти дойде акъла Имали някъде изгнило по него че ми се видя ръжда тук там на снимката?
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Тези носачи много ми приличат на носачите на последните самици ,които са на пружини .Носачите на джимнито не са ли плътни? А тези които са на замфи ми приличат направо на направи си сам.Я цъкни една снимка да ги видим

пп ЕЕЕЕ не ми дади на мен да го купя ,а ся чукай тенекии да ти дойде акъла Имали някъде изгнило по него че ми се видя ръжда тук там на снимката?
      Ми те носачите са си ги правили те значи са си "направи си сам"
      То това Джимни се продава от две години и никой не го взе , сега Гаргата ви виновен че го купил
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Извода е:За всяко Джимни си има Гарга
        Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
        Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
        "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Защо не направиш тръбни носачи или държиш да са тип "пушка" ?
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Джипчето ще се кара от Кака ми и идеята е да го възстановим в заводския му вид. Ако не се намерят оригинални носачи ще се правят някакви , може и тръбни с полиуретанови тампони .
            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
            тел. 0889 017703
            0897 516030

Коментар

В Самоков имаме две и са преправяни за състезания ще попитам за оригиналните носачи щом ще се кара като нормално не си прави експерименти "направи си сам" само да ги пазят ще уредим нещо на изгодна цена

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                В Самоков имаме две и са преправяни за състезания ще попитам за оригиналните носачи щом ще се кара като нормално не си прави експерименти "направи си сам" само да ги пазят ще уредим нещо на изгодна цена
                Ще чакам колега, дано да ги пазят. Голямо черпене ще е.
                тел. 0889 017703
                0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                  Ми те носачите са си ги правили те значи са си "направи си сам"
                  То това Джимни се продава от две години и никой не го взе , сега Гаргата ви виновен че го купил

Ице ,не знаех че се продава ,разбрах когато Дидо ми звънна и ме пита дали да го вземе .Ако не беше го взел ,сигурно аз щях да пусна тази тема .Така ли другарю Гарга ?
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Точно така е . Много мислих ме с Брат ми и на края решихме , че си заслужава труда да се прероди тази машинка. Благодарности на Джимито, че ме нави да го взема и на Ицо за съдействието. Кой ще черпи не знам?
                    тел. 0889 017703
                    0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                      Точно така е . Много мислих ме с Брат ми и на края решихме , че си заслужава труда да се прероди тази машинка. Благодарности на Джимито, че ме нави да го взема и на Ицо за съдействието. Кой ще черпи не знам?
                      Аз сварих една ракия , сливова ,80 литра ...

Коментар

Вземи 2л. за разходката по Стара Планина, аз ще взема уши и ще се разберем на някоя поляна
                        тел. 0889 017703
                        0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                          Вземи 2л. за разходката по Стара Планина, аз ще взема уши и ще се разберем на някоя поляна
                          То толкова ми е резервата в джипа ( 2 литра има винаги)

Коментар

Моите оригинални носачи на Джимнито стоят, но единият е огънат. Може и да може да се изправи, но не съм сигурен?! На теб кой точно ти трябва?
                            Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
                              Моите оригинални носачи на Джимнито стоят, но единият е огънат. Може и да може да се изправи, но не съм сигурен?! На теб кой точно ти трябва?
                              От една автоморга ми казаха че нямало разлика между ляв и десен. Намерил съм един във Велинград не знам какъв е , ще се обадя да питам.
                              тел. 0889 017703
                              0897 516030

Коментар

Няма разлика между ляв и десен! Има голяма разлика между преден и заден!
                                Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X