в началото беше така

в последствие за да бъде по евтино предвижването до локви с пълно бойно снаражение си измайсторих тея неща

след това се започнаха разходките ама един ден прекалих малко с товаренето 

веднага взех решение и се уредих с един лифт traveling и за сега краиния резултат е такъв

за сега сам на този етап и сам особенно очарован от поведението на джипарката
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Еволюцията на моята рибарска Витара
Свий
X
-
От: еволюцията на моята рибарска китара
Браво!
Много хубаво си направил всичко!! Наистина мераклийско!
Със здраве да си я караш и да те радва витарката.
Какъв размер са гумите? Малко и малеят.
Газовата бутилка колко литра е? Гледам отпред си я захванал на стойките за ориг. резервоар, а отзад? Оригиналния щит не можа ли да го сложиш и него - съвсем оригналДЪ щеше да стане
Много ми харесва всичко!о 88 з 417 оо 4 - Стоян
-
гумите са 215 ама няма да ги сменям щото ме устроива проходимоста зимата и по локвите а и работя с нея и не е оферта да ми харчи много. Бутилката е 27 литра и скобите ги преправих че от начало неразбирах и за по лесно от пред ги хванах за шасито а от зад за купето и НЕ Е ОФЕРТА. а щита си е на място с малка намеса на флекса сега е в режим трипод хахахах
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеколега, какво е това на дифа на сн. 26? Нещо като Н-образен профил, жълто...
Коментар
-
Първоначално публикуван от rado_b Преглед на мнениегумите са 215 ама няма да ги сменям щото ме устроива проходимоста зимата и по локвите а и работя с нея и не е оферта да ми харчи много. Бутилката е 27 литра и скобите ги преправих че от начало неразбирах и за по лесно от пред ги хванах за шасито а от зад за купето и НЕ Е ОФЕРТА. а щита си е на място с малка намеса на флекса сега е в режим трипод хахахахо 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеЧе и на мен ми се мерна че отзад си забучил шините в купето, ама викам първо да питам. Добре си направил, че си го преправил.
Коментар
-
Привет колега,
Поздравления за мерклийското изпълнение!
Искам да те попитам кой ти изработи резервоара?
И горе долу колко ти излезе това удоволствие?
Мисля, че съм визждал Витара из източните райони и ако съм прав, съвсем скоро се надявам да се срещнем лично.
Поздрави,
РокоKoрмилира "колица убавица" а.к.а. GV J20A
Коментар
-
От: Еволюцията на моята рибарска Витара
Колко мм ламаринДа си сложил за резрвоара? Обработи ли я отвътре по нкакъв начин? Колко л. събира? Кое оскъпява толкова много резерв.? Фланците ли...
Много хубава е станала. Белите джанти много отварят визията! Браво!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеКолко мм ламаринДа си сложил за резрвоара? Обработи ли я отвътре по нкакъв начин? Колко л. събира? Кое оскъпява толкова много резерв.? Фланците ли.
Коментар
-
На една от снимките ми се видя, че между шината която държи бутилката и самата бутилка няма гума.
Така ли е? Ако е-бързо слагай ленти, че там си помръдва по малко, и ако няма гума-става като шмиргел, и след някое време може да пробие.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа една от снимките ми се видя, че между шината която държи бутилката и самата бутилка няма гума.
Така ли е? Ако е-бързо слагай ленти, че там си помръдва по малко, и ако няма гума-става като шмиргел, и след някое време може да пробие.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар