Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lassa competus 4x4 или Yokohama G012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lassa competus 4x4 или Yokohama G012

Гумите вече са монтирани на Витарата 215/80 R15.
    Както каза колегата няма опиране без лифт.
    Първите ми впечатления са добри.
    Тихи при шофиране на асфалт, по меко возене което може би се дължи и на по широката гума,
    макар и малко повдигане на джипката.
    С нетърпение чакам лошото време за да ги пробвам на кал и сняг и ще пиша.
    Макар че едва ли ще дам точна оценка тъй като от 2 месеца съм с Витарата и спрямо нормален автомобил имам чувство че минавам от всякъде.

Поздрави

Коментар

помня като от оригиналните минах на 215/80/15 имах същите емоции като колегата...След това купих 235/75/15 и още по-високи и големи пак много им се радвах...След това си взех 30/9.5/15 и супер им се радвах...Сега седя и си мисля защо нямам едни 31-ци Няма угодия...Та ще видим до кога ще ти стигат...Ако решиш да я вдигаш и край
      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
        помня като от оригиналните минах на 215/80/15 имах същите емоции като колегата...След това купих 235/75/15 и още по-високи и големи пак много им се радвах...След това си взех 30/9.5/15 и супер им се радвах...Сега седя и си мисля защо нямам едни 31-ци Няма угодия...Та ще видим до кога ще ти стигат...Ако решиш да я вдигаш и край
        Всички сме минали по този път. Самурая ми стартира със 195R15 Кобри, премина през 30,5'' АТ, сега на 34'' МТ.
        Дано повече хора, тепърва навлизащи в офроуд пространството, да си направят сами изводите от нашия път и да не се охарчват излишно за малки гуми...
        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
        Mercedes w212 E350 4matic
        Ducati Monster 600
        O888795575

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X