Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ! suzuki-бендикс МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОМОЩ! suzuki-бендикс МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ

здравейте колеги!
    преди седмица след работа моята витара ми отказа да запали !светват ми уредите по таблото и толкова. 20 пъти въртях но не палеше, на другата сутрин обаче запали от раз, карах почти цяла седмица без проблеми до днес когато пак се появи този проблем и си мисля че бендикса ми е заминал
    МОЛЯ кажете ми къде да отида да ми погледнат и да оправят проблема, а ако някой ми каже някакви цени да се подготвя ще съм много благодарен!!!!
    наистина ми трябва спешно ремонт
    МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!!!!

До: ПОМОЩ! suzuki-бендикс МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ

правиш ли разлика от бобина и бендикс

Коментар

коко я ми дай некакав телфон за вразка и ми кажи от каде си

Коментар

определено правя. не съм на 100 процента сигорен че е бендикса но поне така си мисля, може и да греша като отида в сервиза ще разбера със сигорност :-) аз за това и моля да ме насочите към място(човек) който да може да каже и да го оправи

Коментар

от софия съм тел:0897939983

Коментар

ако е бендикса ще се чува как върти .ама не зацепва.или поне някъкъв шум .ако се чува само щтракане или нищо е от бобината.

Коментар

Ако имаш проблеми с бендикса ако не зацепва,погледни дали е мазен и ако е така го промий в бензин. Потапяш го целия в кутия с бензин и въртиш докато се промие и спрат да излизат гадости.После смени уплътнителите които ти пропускат масло и си готов.
              Ако обаче е сух сори, сменяй с нов.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

мерси за съвета :-)!!!
                но никой ли не може да ми предложи надежден сервиз където да знам че ще ми свършат работа ?

Коментар

когато непали фрасни стартера с едно дърво смело няколко пъти. Ако запали са четки. Бендикс на японец несъм виждал да се сменя до 1 милион км виж да се обръща храповик може...
                  Лек ден и късмет
                  Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

На Сузуки стартера е Мицубиши мод.3Т и понякога започва да изтърва бендикса ,почти няма старо Сузуки което да не е имало този проблем,другата причина освен намасляване е износен венец на маховика.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Абе колеги, може ли такова нещо, колегата е с конкретен въпрос, а вие разтягате локуми. От 5 поста всичките говорите глупости. Само ДИНИ каза нещо съществено.
                      Къде се е чуло бобина веднъж да пали а на другия ден да не ще. Кви са тия тъпотии въобще не мога да разбера. Ако някой има кво да каже да го каже ако не що се обажда?
                      VITARA, SAMURAI
                      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                      RENAULT ESPACE QUADRA
                      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                        Абе колеги, може ли такова нещо, колегата е с конкретен въпрос, а вие разтягате локуми. От 5 поста всичките говорите глупости. Само ДИНИ каза нещо съществено.
                        Къде се е чуло бобина веднъж да пали а на другия ден да не ще. Кви са тия тъпотии въобще не мога да разбера. Ако някой има кво да каже да го каже ако не що се обажда?
                        колега ако металните пластини на бобината са нагорели кво следва а някой път дават контакт някой не .между другото бобината не пали тя подава напрежение на четките на стартера.

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                          Ами като не дава правилната диагноза какво да правим ,как да помогнем.Днес един колега със Самурай се обади и казва "Самурая не пали", отиваме с Каскадьоря и CJ да видим каква е работата и се оказа че двигателя не върти/направо като заварен/. Стартера останал зацепен и след блокирането му е спрял и двигателя.
                          Питам аз ,има ли разлика между "НЕ ПАЛИ" и "НЕ ВЪРТИ"това са две коренно различни повреди,така че за какви разтягания на локуми става въпрос.
                          АЙДЕ ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАМЕ НЕПОДГОТВЕНИ А
                          Дий Снайдер

Коментар

Същият ДЕФЕК (Ту върти, ту НЕвърти) се получава и от износени втулки. Струват 90ст. А ако са четки - 4.20 лева.
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

човека пита къде да му оправят колата, не как
                              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X