Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на седалка на Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на седалка на Витара?

Нещо ми се случи със шофьорската седалка. Спря да задържа механизма за регулиране на облегалката. Сложих я да легне на зад, изправих я и до там. Подпрял съм я в момента с една тръба, но не ми се струва много оферта.

Та гледах какво се случва като свалих корите от страни и не ми стана ясно - как се разглобява механизма? Има един болт долу който държи нещо, но не съм сигурен какво. И една шайба от тия дето се нанизват и се самозаконтрят. Малко ме е страх да не я разглобя неправилно и после да вида много зор със събирането. Затова всеки съвет е добре дошъл .

От: Ремонт на седалка на Витара?

Цялата работа май няма как да се разглоби без да се извади пружината, а тя е бая пружина (тази дето изправя седалката). Не съм сигурен, но май нещо се е случило с плочката която законтря облегалката. Временно реших проблема като успях да я разместя и пак да заработи, но не е ясно до кога.

Ако някой знае как се разглобява този механизъм и сподели ще следва отваряне и гледане в детайли какво се случва. Притеснява ме, че ако го разглобя все нещо ще вапцам и после няма да работи правилно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X