Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на витара 1.9 дизел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на витара 1.9 дизел

Здравейте колеги ,обмислям покупка на витара 1,9 д 97-98г.Мисля ,че мотора е на пежо.Моля за мнения.Както и малко повече инфо.Вин-а е
    VSEETV03C01204414.Предварително благодаря

От: Покупка на витара 1.9 дизел

Няма ли кой да помогне?

Коментар

Мисля,че този е на мазда,а 2.0 дизел е на пежо.Чувал съм,че за Витарката най-добре е бензин.
      "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
      0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
        Мисля,че този е на мазда,а 2.0 дизел е на пежо.Чувал съм,че за Витарката най-добре е бензин.
        Tочно 1.9 е дизеловия мотор на Пежо, доста издръжлив. Преди години търсих такава такава, не намерих, и сега съжалявам! Намери някой да погледне мотора, и скачай Успех!
        "Make love, not war!"

Коментар

Ми,кой е на Маздата тогава.Нали им слагат и 2 хди на Пежо 110кс.Или това е само при Гранда след 99г.
          "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
          0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
            Ми,кой е на Маздата тогава.Нали им слагат и 2 хди на Пежо 110кс.Или това е само при Гранда след 99г.
            Ти си си отговорил сам. 2,0 на Мазда е същия като на Киа Спортидж. С турбина е, и е към 90 коня. А 1,9 си е на PSA и после и 2,0HDI.
            И според мен с двигателя 1,9 на Пежо е добра комбинация, преди време и аз се бях позагледал за такава, но се размина. А и са сравнително по-редки на пазара и държат малко по-високи цени от тези с мотора на Мазда. Като цяло и двата двигателя не са лоши, но този на Мазда го има с повечко електроника и ми се вижда по-муден и харчовит. А този на Пежо е опростен и доказан и частите му са за без пари.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Аз лично карах такава една година после се оттървах. Не става, Горенето не можех да го смъкна под 7л извъмградско, а градско под 10 просто забрави. Тромава, по-тежка, а и зимата ми палеше трудно въпреки че имаше перфектна компресия и нямаше други проблеми.(Даже аверите ми се бъзикаха с мене че джипката е била страх от снега, затова не палила). Сега съм с бензинова витара с газ и гори 9-10газ, градско 12. Това за мен е икономична джипка със сегашните цени на горивата...
              За 2.0 HDI чух добри отзиви от човек който има такава(говоря за старата каса на витарите), Каза, че гори 6 литра градско в Варна, а това за мен е доста икономично, но аз не вярвам преди да съм пеобвал. СЪВЕТ ОТ ЧОВЕК КОЙТО Е ИМАЛ ТАКАВА ВИТАРА С ДВИГАТЕЛ НА ПЕЖО 1.9д- НЕ КУПУВАЙ. За тези пари ще си купиш перфектна бензинова в комбинация с добра газова уредба и нямаш никакви ядове... Ако те интересува нещо повече ми звънни ако искаш 0893 444 666

Коментар

Колеги благодаря на всички!Днес ходих с маистора да я види и се оказа много напудрена,като за продан!!Текла е като леика, силикон по пробките,дупки в праговете и т.н.Търсенето продължава . Ако някои е чул за някоя добраслед 94-95г и неизгнила витарка до към 4000лв. може да звънне.0888779148-дани

Коментар

Първоначално публикуван от danigarden Преглед на мнение
                  Колеги благодаря на всички!Днес ходих с маистора да я види и се оказа много напудрена,като за продан!!Текла е като леика, силикон по пробките,дупки в праговете и т.н.Търсенето продължава . Ако някои е чул за някоя добраслед 94-95г и неизгнила витарка до към 4000лв. може да звънне.0888779148-дани
                  Да намериш след 95г,дизел,неизгнила,за 4хилки ми намери и на мен.
                  Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Колега здравей. От година съм притежател на витара 2.0 тди мазда мотор и определено съм доволен от избора си. Само цената на нафтата не ми харесва, но това е друга тема. За Варна градско ми гори около 10 с климатик, а извънграда около 7 със скорост 90-100 км. Като се има на впредвид че го карам с доста по-големи от заводските гуми 225/75 16 . Като проблем на модела мога да кажа е свързването му с компютър. Обиколил съм 5-6 сервиза във Варна и все не става. Ако нещо друго те интерисува питай. Успех в избора.

Коментар

Наистина за 4000лв не можеж в никакъв случай да намериш здрава дизелова, то бензиновите читави струват малко над тези пари. Лично аз си купих бензинка преди 2 седмици за 4800лв, 90г, но абсолютно никаде няма грам ръжда, направо се качих и си я карам. Ако си мислиш да вземеш неква със забележки и после да я правиш, повярвай ще ти излезе доста по скъпо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X