Здравейте колеги! Понеже не съм много наясно с нещата искам да ви попитам как се повдига сузуки джимни за офроуд и какви части се сменяват по него за да стане офроуд джип. Колко евентуално ще струва едно такова преправяна и от къде се купуват частите. Предварително ви благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki Jimni
Свий
X
-
От: Suzuki Jimni
Намери темата на zenith или на prado. Иначе kalmini от Вромос или нещо подобно от някой друг."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E6%E8%EC%ED%E8
Горе вдясно има търсачка-използвай яТехниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
На Джимнито му трябват хубави гуми и ще е готово ...
Все пак ако си решил да се набутваш ,ето ти лифт-кита на комшиите http://www.4xfourart.com/eng.asp , но имай впредвид че се плаща мито на стоките от Турция
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНамери темата на zenith или на prado. Иначе kalmini от Вромос или нещо подобно от някой друг.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Значи бъркам. Приди месец говорих а Явор за едно дизелово Джимни на познат и мисля че спомена, за този вариант. Сега проверих в сайта им и наистина няма. Човек се учи докато е жив."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Благодаря ти за отговора speed750 но все пак мисля че трябва да се задигме и да му се сложат други гуми и джанти за офроуд. Мисля да си купувам такова джипче, така че поне прожините и амортисьорите мисля да му сменя като за начало за да го задигна. Мисълта ми е тук оа България не могат ли да се вземат такива. Няма ли някой който да се занимава със такива части.
Коментар
-
Колега, погледни и моята тема! Там ще намериш много полезна информация! Зависи, колко искаш да го вдигаш, какви гуми искаш да слагаш, по раздатка ще се пипа ли? А Джимнито си е много проходима машинка!Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар