Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Механизъм на ел. стъкло на витара къса база испанска с десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Механизъм на ел. стъкло на витара къса база испанска с десен волан

Някой има ли за продаване или някаква идея как да се справя с този проблемНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0003 copy.JPG
Прегледи:2
Размер:285.7 КБ
ID:5981124жилата са здали багажа моторчето е наред.Приемам идеи стига да се сдобия с стъкло на вратата

От: Механизъм на ел. стъкло на витара къса база испанска с десен волан

Това от коя врата е , мойто на дясната му е скапан редуктора .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Това е от дясната врата.Витарата е с десен волан испанска направия, а кората на вратата е от най-простите ,една сива и тънка.

Коментар

Взимаш целия механизъм и отиваш в първия магазин за велосипеди.Продават жила както имат и клещи за стискане на "пъпките".Излиза 4-5 лева.Спазвай точно размерите както и подреждането и няма да имаш никакви проблеми.

Коментар

Като сте отворили тая тема да попитам - има ли някакви тънкости при поставянето на стъклото?

Че моето едното тръгваше накриво и заклинваше. Разглобих, нагласях няколко часа нещата и все същата работа. Или се движи трудно или заклинва. Накрая намазах яко с грес там където се движи и за сега проблем няма. И се чудя дали аз нещо не направих както трябва ...

Коментар

Аз имам и стъкло и машинка от дълга база десен волан но незнам дали са еднакви с късата база

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
              Взимаш целия механизъм и отиваш в първия магазин за велосипеди.Продават жила както имат и клещи за стискане на "пъпките".Излиза 4-5 лева.Спазвай точно размерите както и подреждането и няма да имаш никакви проблеми.
              Това е наистина решението на проблема!!! Карам с такива жила вече повече от 2 години и няма проблеми.

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
              Като сте отворили тая тема да попитам - има ли някакви тънкости при поставянето на стъклото?

Че моето едното тръгваше накриво и заклинваше. Разглобих, нагласях няколко часа нещата и все същата работа. Или се движи трудно или заклинва. Накрая намазах яко с грес там където се движи и за сега проблем няма. И се чудя дали аз нещо не направих както трябва ...
              Това е от износване на едни пластмаси. Не съм открил трайно решение на проблема.
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X