Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка на Витара - вътре в купето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на лебедка на Витара - вътре в купето

Здравейте на всички.Сдобих се с нова лебедка 12000 либри и мисля да я монтирам вътре в купето.Ще помоля за по-важната информация, която ми е нужна за монтажа и ако някой си е монтирал вътре във Витарата да пусне някоя друга снимка да видя в каква тръба минава в купето и покрай двигателя и самото захващане вътре.Благодаря предварително.

От: Монтаж на лебедка на Витара - вътре в купето

За какво ти е толкова голяма лебедка?
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Сигурно за да вади кенгура от дерета ...
      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
      Mercedes w212 E350 4matic
      Ducati Monster 600
      O888795575

Коментар

Тази ми изпадна сгодно и затова я взех.Няма да може да я захранва Витарата ли, че толкова ти е чудно? Би трябвало да няма проблем. След като я монтирам ще видим. Ще почакам някоя снимка да видя как ги правят и по другите марки, че явно Витара няма в БГ.

Коментар

Е нека ти си първия. Няма невъзможни неща, нали знаете.

Коментар

Гледаш на Вальо, моите и на Живко снимките и ако не се оправиш звънкай да те оправим )))
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Като започнеш монтажа и се сблъскаш с проблемите ще си го измислиш.

Тази лебедка е твърде голяма като габарити. На Лазарово гледах една лебедка сложена в купето, но там мястото е малко, та лебедка с голям барабан не се събира. Или ще трябва да се реже тунела, а не е хубаво. Потърси къс барабан подходящ за твоята лебедка, или си направи, не е сложно.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ето за тази витара става въпрос:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 041 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:113.8 КБ
ID:5395784

Ако някой знае на кого е-да обади. Ако знае подробности по монтажа-също.

Какво видях аз-дебела планка заварена здраво за рамата(от дясно) пода на купето изрязан, и лебедката хваната към планката. Ама задължително с къс барабан, щото едно, че не се събира зад седалката, и друго-планката става по-отдалечена от рамата, и е по-лесно да се изкърти. Трябват допълнителни укрепвания и т.н.

Най-напред измери с рулетка колко място имаш вътре, и после габарита на лебедката. Все си мисля, че е невъзможно да се сложи дълга.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря ви за мненията. Въпроса вече е решен - намерих правилния човек и във вторник съм в Стара Загора на монтаж, ако нещо не се обърка на някой от двама ни. Няма невъзможни неща, така че това е поредното нещо което ще се получи и то добре.

Коментар

Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнение
                    Благодаря ви за мненията. Въпроса вече е решен - намерих правилния човек и във вторник съм в Стара Загора на монтаж, ако нещо не се обърка на някой от двама ни. Няма невъзможни неща, така че това е поредното нещо което ще се получи и то добре.
                    Кой е правилния човек,да го знаем ако ни се наложи,или на друг ако му потрябва в региона.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

И аз като реших да монтирам моята търсих на доста места и накрая се хванах сам и си я монтирах дали е правилно ще си проличи на сериозните тестове
                      ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Моята също я махнах отпред и ще я слагам отзад или вътре,тъй ,че засега не мога да споделя опит.
                        Според мен си направи първо някои други неща -махни броните,поорежи тук там,пък после я слагай,да не се наложи да я местиш после!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Броните се махат сами малко по малко - самоподрязват се Те в никакъв случай не са ми пречка, че да я местя по натам. След Тетевен ще почвам да обмислям цял преден мост и тогава ще се чуваме да стане както трябва. За Тетевен съм с лебедка и нови колектори, а дано до следващото след него да съумения да монтирам и един цял мост отпред.

Коментар

Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнение
                            Броните се махат сами малко по малко - самоподрязват се Те в никакъв случай не са ми пречка, че да я местя по натам. След Тетевен ще почвам да обмислям цял преден мост и тогава ще се чуваме да стане както трябва. За Тетевен съм с лебедка и нови колектори, а дано до следващото след него да съумения да монтирам и един цял мост отпред.
                            Амбициозно си я подхванал,поздрави за което,вървиш по вече отъпкана пътека в края на която се разбира че като направиш някои дребни калкулации се оказва че е било по изгодно да вземеш джипка с цял мост и да я доразвиеш,отколкото да я създаваш тепърва и пак да е под качеството на оргиналните подобни екземпляри,освен ако не си влюбен в марката до толкова че да и робуваш.
                            п.п.Няма най добър джип,има най добър екип.
                            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Имам джип от едва 6 месеца. За този период съм направил към 15 общи и 30 единични разходки в гората. Всеки нов екстрем и всяко ново дере ме учи на нещо ново. Няма да прибарзвам със смяната на джипа, докато не реша кой ще е следващия. И Г- класата ми я хвалеха с 3-те си блокажа, но след всяко състезание и разходка виждам точно обратното. Всеки си хвали неговото, така че ще понатрупам малко опит с Витарката, пък след някой друго състезание може и да се прехвърля на нещо по-добро, но не се знае на какво. Както знаеш Витари има под път и над път за части - повече ми е губенето на време в доработки отколкото финансово да ме товари. А 12000 либри може да си я кача после на всяка друга марка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X