Здравейте на всички.Сдобих се с нова лебедка 12000 либри и мисля да я монтирам вътре в купето.Ще помоля за по-важната информация, която ми е нужна за монтажа и ако някой си е монтирал вътре във Витарата да пусне някоя друга снимка да видя в каква тръба минава в купето и покрай двигателя и самото захващане вътре.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтаж на лебедка на Витара - вътре в купето
Свий
X
-
От: Монтаж на лебедка на Витара - вътре в купето
Тази ми изпадна сгодно и затова я взех.Няма да може да я захранва Витарата ли, че толкова ти е чудно? Би трябвало да няма проблем. След като я монтирам ще видим. Ще почакам някоя снимка да видя как ги правят и по другите марки, че явно Витара няма в БГ.
Коментар
-
Гледаш на Вальо, моите и на Живко снимките и ако не се оправиш звънкай да те оправим)))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Като започнеш монтажа и се сблъскаш с проблемите ще си го измислиш.
Тази лебедка е твърде голяма като габарити. На Лазарово гледах една лебедка сложена в купето, но там мястото е малко, та лебедка с голям барабан не се събира. Или ще трябва да се реже тунела, а не е хубаво. Потърси къс барабан подходящ за твоята лебедка, или си направи, не е сложно.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ето за тази витара става въпрос:
Ако някой знае на кого е-да обади. Ако знае подробности по монтажа-също.
Какво видях аз-дебела планка заварена здраво за рамата(от дясно) пода на купето изрязан, и лебедката хваната към планката. Ама задължително с къс барабан, щото едно, че не се събира зад седалката, и друго-планката става по-отдалечена от рамата, и е по-лесно да се изкърти. Трябват допълнителни укрепвания и т.н.
Най-напред измери с рулетка колко място имаш вътре, и после габарита на лебедката. Все си мисля, че е невъзможно да се сложи дълга.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Благодаря ви за мненията. Въпроса вече е решен - намерих правилния човек и във вторник съм в Стара Загора на монтаж, ако нещо не се обърка на някой от двама ни. Няма невъзможни неща, така че това е поредното нещо което ще се получи и то добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнениеБлагодаря ви за мненията. Въпроса вече е решен - намерих правилния човек и във вторник съм в Стара Загора на монтаж, ако нещо не се обърка на някой от двама ни. Няма невъзможни неща, така че това е поредното нещо което ще се получи и то добре.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Моята също я махнах отпред и ще я слагам отзад или вътре,тъй ,че засега не мога да споделя опит.
Според мен си направи първо някои други неща -махни броните,поорежи тук там,пък после я слагай,да не се наложи да я местиш после!0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Броните се махат сами малко по малко - самоподрязват сеТе в никакъв случай не са ми пречка, че да я местя по натам. След Тетевен ще почвам да обмислям цял преден мост и тогава ще се чуваме да стане както трябва. За Тетевен съм с лебедка и нови колектори, а дано до следващото след него да съумения да монтирам и един цял мост отпред.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнениеБроните се махат сами малко по малко - самоподрязват сеТе в никакъв случай не са ми пречка, че да я местя по натам. След Тетевен ще почвам да обмислям цял преден мост и тогава ще се чуваме да стане както трябва. За Тетевен съм с лебедка и нови колектори, а дано до следващото след него да съумения да монтирам и един цял мост отпред.
п.п.Няма най добър джип,има най добър екип.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Имам джип от едва 6 месеца. За този период съм направил към 15 общи и 30 единични разходки в гората. Всеки нов екстрем и всяко ново дере ме учи на нещо ново. Няма да прибарзвам със смяната на джипа, докато не реша кой ще е следващия. И Г- класата ми я хвалеха с 3-те си блокажа, но след всяко състезание и разходка виждам точно обратното. Всеки си хвали неговото, така че ще понатрупам малко опит с Витарката, пък след някой друго състезание може и да се прехвърля на нещо по-добро, но не се знае на какво. Както знаеш Витари има под път и над път за части - повече ми е губенето на време в доработки отколкото финансово да ме товари. А 12000 либри може да си я кача после на всяка друга марка.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар