Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Suzuki Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Suzuki Vitara

Сменихме шарнирите на Витарата без да пипат нищо друго,трябва ли да мина стенд преден мост ?
    Благодаря предварително!

От: Съвет за Suzuki Vitara

Не.
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

твърдо -не
      Камен Механджиев

Коментар

И все пак наблюдавай износването на гумите.Освен шарнири отговорни за износване са и кормилните накрайници и/или неправилния реглаж за сходимост.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

След всяко пипане по предницата трябва да се ходи на стенд. Даже и без да се пипа е добре да се иде-профилактично.
          Това ако витарата се кара по асфалта.
          Ако е за в гората-твърдо не и трябват глезотии.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Според мен щом са сменяни само шарнири,не е необходимо да минаваш стенд,но ти си прецени за твое успокоение иди и дай 30лв.Виж ако вземе да яде гуми значи е хубаво да минеш,защото ще има и нещо друго
            "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
            0878739299

Коментар

Как без стенд? Шарнири много и размери в дължината различни , жив късмет ще е да не ти е избягал ъгъла на сходимост..
              Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Не е на Витара, но преди 2 години сменях ляв шарнир на Реното ми.И се чудих дали да ходя на стенд. И пак един вика - "отиди", друг - "няма нужда, то е шарнир, а не кормилна щанга или накрайник".
                Накрая отидох на стенда. И имаше немалко отклонение. А предната година бях сменял накрайник и пак бях ходил на същия стенд при същия стендаджия.

Тогава стендаджията ми каза, че и при смяна на шарнир задължително се минава стенд.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X