Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki LJ80 -Основен ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Suzuki LJ80 -Основен ремонт

Първоначално публикуван от marmatoneca Преглед на мнение
    Много добре става-поздравления!Твърдия таван само над шофьора ли ще е,назад със гюрук и шпригли или твърд таван и нзад-какъв е замисъла?
    Твърдия таван ще е само над водача а назад ще е мек( това ще е зимния таван) ,но как ще е назад още не сме решили . За лятото ще е бикини без врати .
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
      Ицо, от какво е радиаторът и с какви ориентировъчни размери е?

Поздравления за мерака и перфектната работа!
      Знаех си ,че имам грешка за размерите на радиатора, а те са 550/360 мм

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        ей ама обичате да си чешете пръстите по клавиатурата....веднага "вежен"то не всичко е блокаж тип витара!като казах блокаж то...има си и лостче пък и с жила се командва!а сега де!
        А за мерака....голям е и ще измисля вариант да го взема !пък като ми омръзне ще ви го продам
        Колега няма ли да се похвалиш с нова придобивка, ако си се отказал поне дай координати на собственика на lj-то, по добре е да го вземе някой от форума,
        през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от teres Преглед на мнение
          Колега няма ли да се похвалиш с нова придобивка, ако си се отказал поне дай координати на собственика на lj-то, по добре е да го вземе някой от форума,
          На колегата Гробаря, даже лично запитване му пуснах за инфо на LJ-то, познай дали отговори...
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
            На колегата Гробаря, даже лично запитване му пуснах за инфо на LJ-то, познай дали отговори...
            Отговорих и то не на едно или две запитвания!
            Човека очаква скоро да му докарат друг джип за да си ходи на лов!И след това или ще се продава мъника или иска да го бартероса за лек автомобил!Аз ще съм първия човек който ще разбера и ако не го отнеса аз ще ви го пусна на търг с наддаване да си го прибере най големия мераклия
            а за сега не си товарете съзнанието с моя милост
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от teres Преглед на мнение
              Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
              Оставете човека на мира бре ... таман да влезе в отбора на Сузуки и вие ще го разубедите ..
              Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
              Отговорих и то не на едно или две запитвания!
              Човека очаква скоро да му докарат друг джип за да си ходи на лов!И след това или ще се продава мъника или иска да го бартероса за лек автомобил!Аз ще съм първия човек който ще разбера и ако не го отнеса аз ще ви го пусна на търг с наддаване да си го прибере най големия мераклия
              а за сега не си товарете съзнанието с моя милост
              Джипчето става , но не очаквай големи постижения ако го караш кат Патруля

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X