Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля и аз с по-рядък модел на Джимни.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се похваля и аз с по-рядък модел на Джимни.

Здравейте,

радвам му се вече 2 месеца и все не ми оставаше време да го пробвам на офроуд.

Този автомобил ми беше на сърцето от дълго време като на няколко пъти почти да си купя на изплащане и все ме спираше, че в Б-я не се предлага моделът с

автоматична скоростна кутия или дизел.

Иначе почти година и половина дебнах по сайтовете някой да внесе модификацията 1.5 DDIS. - 86 к.с. и като го засекох ми се разхлопа сърцето. Цяла нощ не

спах спокойно, за да мога да се обадя сутринта и да проверя някой да не ме е изпреварил вече. Успях да го хвана първи и ето така съм предоволен, че най-накрая

си купих кола "за душата"

Оказа, че това е първият ми автомобил с толкова много екстри. Досега всичките ми са за търговски цели - баничарки, ванове, бусове, един трактор и

една Лада Нива, която шкартирах в ябълковата градина.

Моделът е от 2007 г. води се JLX+ - има кожен салон и фабричен теглич.

Проблемът е, че е много лачено и колкото и да внимавах вече го надрасках от храсти и клони. Просто няма начин и ще трябва да се примиря с това.

Ето снимки от с. Розовец, обл. Пловдив

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4858.jpg
Прегледи:1
Размер:188.2 КБ
ID:5974060

Име:IMG_4860.jpg
Размер:102.0 КБ
ID:5974061

Име:IMG_4863.jpg
Размер:213.6 КБ
ID:5974062

На другия ден ходих до водопада Сувачарско пръскало до с. Христо Даново, обл. Пловдив като бях взел по-добрия фотоапарат и ето други снимки, показващи по-добре автомобила.

Име:IMG_6865.jpg
Размер:233.8 КБ
ID:5974063

Име:IMG_6867.jpg
Размер:161.8 КБ
ID:5974064

Име:IMG_6868.jpg
Размер:193.0 КБ
ID:5974066

Име:IMG_6871.jpg
Размер:139.1 КБ
ID:5974065

От: Да се похваля и аз с по-рядък модел на Джимни.

Честито колега,много безаварийни километри!Много лачено е джипчето,но с леките драскотини ще свикнеш.Аз така свикнах с моето,че два дена е разглобено и вече ми липсва "скокливата "возия!
    ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Честита,колега,карай я много,не я жали,пожелавам ти много беззаварийни километри и да и се радваш дълго
      Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Много добре изглежда!Със здраве да си го ползваш

Коментар

Благодаря,

колеги!

Ето две снимки от водопада Сувачарско пръскало.

Име:IMG_6858.jpg
Размер:93.8 КБ
ID:5382375

Име:IMG_6863.jpg
Размер:133.8 КБ
ID:5382376

Иначе по пътя като слизах срещнах две момчета с байкове, които ми казаха, че с джипка можело да се стигне до Кадемлийско пръскало така че му се точа за

следващите уикенди.

Даже намерих вече написана тема във форума:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=38902

Коментар

Да ти е честито, Колега и много да те радва!
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Браво, увеличават се Джимнитата във форума. Много безаварийни километри!
              Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Честито!
                Да знаеш, че колкото повече време минава, повече приятни изненади ще получаваш от Джимнито.
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Честито преиятел супер готино е

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                    Честито!
                    Да знаеш, че колкото повече време минава, повече приятни изненади ще получаваш от Джимнито.
                    Знам, знам

Както казах в началото, още докато в студент в Италия преди 10на години бях хвърлил око на Джимни.

Карал съм го и му знам предимствата и недостатъците.

Колеги, ще ви се извиня, че не реагирам веднага бях забравил да си сложа отметка да ми идват известия по мейла.

Освен това от пуста му работа все по-малко време имам през последните години особено, откакто усилено се занимавам с овощарство.

Ей, на сега пак съм в поредица от 3 последователни дни нощни пръскания.

По темата: ще сложа и снимките от Кадемлийското пръскало.

Този уикенд ще сложа снимка и на напречни рейки с автобокс, които си купих, тъй като ви е добре известно, че вместимостта на багажника е 80 л. - колкото да събере фотографската техника на жена ми

Това последното може да е полезно за други притежатели на Джимни, за да видят как изглежда и тъй като съм минал по този проблем да не се блъскат излишно, а и ще имат нагледно какво се е получило.

Поздрави!

Коментар

Миналия уикенд пробвах Джимнито по баирите на Беклемето. Беше ми любопитно до какъв наклон ще издържи да се катери. Не мога да кажа градусите, но дори и мен ме хващаше страх от стръмнината

Определено останах впечатлен от катераческите му възможности и определено твърдя, че 1.5 дизел с 86 к.с. са много добро попадение.

Като разход извънградско ми дава около 5.6 л. на 100 км, при спокойно шофиране. Градско не съм го засичал, а комбинирано около 6.1-6.3 л.

Като цяло съм постоянно ухилен колко подвижна и маневрена е тази бълха в градски условия.

Навирам се навсякъде и нямам никакви проблеми с намирането на паркинг. В началото даже трябваше да свикна със свръх завиването поради късото междуосие и малката следа.

Демонстрирал съм на приятели как умело може да паркираш на тесни пространства. Всички са оставали с невярващи очи. Просто чак такъв компактен автомобил не бях карал, както и те

Накрая единствения по-сериозен недостатък е точно и предимството му. При тези компактни размери трябва да се държи здраво волана при преминаване през неравности(бабуни) по асфалта. Осезателно се усеща, че може да се изпусне правилната траектория.

Засега толкова, поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от kikoleppard Преглед на мнение
                        ... и като го засекох ми се разхлопа сърцето. Цяла нощ не спах спокойно, за да мога да се обадя сутринта и да проверя някой да не ме е изпреварил вече. Успях да го хвана първи и ето ...
                        Познато ми е това чувство. Пожелавам ти да те радва Сузуки-то дълго, много е добро - климатик, кожа, CD и т.н. А и щом вече си прежалил боята, само кеф те чака! Честито!
                        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Ето една снимка от Кадемлийското пръскало

Име:IMG_7016.jpg
Размер:113.1 КБ
ID:5387439

Коментар

Джимни с автобокс

Ето резултата от проучването ми и по този начин си реших проблема с малкия багажник:

Този уикенд направихме "сефтето" на автобокса. Определено си помогнахме с допълнителния багаж.

Размерите на автобокса са 180 х 75 х 38 - всичко в сантиметри. Капацитет 410 л.

Не се чуват никакви шумове и съм доволен от покупката.

Сега можем с децата и техните куп принадлежности до ходим на излет за по-дълго време в планината

Иначе в Джимнито си става точно "дядовата ръкавичка" - отзад 2 детски столчета и няма място за каквото и да е било. С доста зор им монтирам столчетата и едвам се справяме с оскъдното пространство, но пък така е по-весело.

Ето снимки:

Име:IMG_7404.jpg
Размер:195.2 КБ
ID:5387469

Име:IMG_7406.jpg
Размер:217.4 КБ
ID:5387470

Тук вече е снимала майсторката и веднага си личи по-хубавата снимка

Име:IMG_7452.jpg
Размер:145.0 КБ
ID:5387471

Ееееееееех, Ореляк !!!

Име:IMG_7470.jpg
Размер:142.6 КБ
ID:5387472

Коментар

Да му се радваш дълго.Честито!
                              С какъв двигател е ? На кого производство?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X