Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на окачване на самураи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на окачване на самураи

Здравеите Колеги
    имам следния въпрос на един познат му се запали тераното и нямаше каско от вътре всичко е изгоряло. Въпроса ми е мога ли да сложа цялото окачване от тераното на самурая? Сложно ли е и колко ще ми атрува

От: Смяна на окачване на самураи

Между двете машини няма почти нищо общо.
    Ако сложиш на самурая преден диференциал от терано-може да се мисли, ма това е толкова безсмислено, че даже не си струва усилията да се пише по тази тема.

А що искаш да сменяш самурайското окачване?
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

побърка ме от друсане понеже вече нямам друг гжип и ми се налага като ходя на лов да изминавам по 300км за това искам по мека возия а не мога да го продам

Коментар

Епа сложи му пружини.
        Ама то пак ше друса. Много е малко и няма спасение.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз имам един Джуган който не е в движение , ако искаш мога да ти дам окачването на Джугана ? Те повечето джипове си друсат . Ако искаш може да смениш окачването на Самурая с ОМЕ , или други такива . Ама , май пак ще ти друса - както казва Търтея .
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ха ха, друсало самурайчето... Ми то това е основната му функция бе.
            Ако търсиш по-добра возия-друг джип, самураите си остават друсливи каквото и да ги правиш. Просто са леки и няма как.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Самурая на пружини воэи много хубаво

Коментар

Вози добре ако е на въздушни възглавници шофирайки по автомагистрала
                Последно редактирано от New hope; 27-05-12, 20:19.
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Колега, ако го ползваш само за лов и правиш големи преходи, по добре не влизай в този филм, доплати некви пари, вземи си Витара, хем отново ще караш Сузуки, хем Витарата вози в пъти по добре от Самика, тя също е проходима и ще ти върши работа!

Коментар

насочил съм се към Витара само трябва да продам Самурая. Питам за тераното защото някъкви некъдърни крадци се опитаха да откраднат на един приятел джипа ни даде на късо и изгоря докато доиде пожатната и сега ми го е дал да го продавам на части и си мислех ако става и не е доляма разправията да го взема но маи е по - добре да продам самика и да взема някоя читава витара

Коментар

Тя витарата не друса по-малко
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колкото хора са се вкарвали в схемата за смяна на окачване с пружини или смяна с други компоненти, са получили само много часове труд, безмислени разходи и краен резултат, който е "задоволитенен".
                        Няма как самурая, който е къс и лек да вози меко, наистина идеята е или сменяш джипа или се примиряваш със реалността, че самурая си друса.
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Тя витарата не друса по-малко
                          Ама хич нее тъй.Нищо общо няма возията между двете,нали ги имам.Витарката е във пъти по добре.Колегата Банджо сменя ресьори на самеца,мисля,че от джип и е доволен.
                          Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Като изключим клатенето, возията на витарата е много по-меко от джиповете с цял мост.

По лесно е да сложиш купето на самурая в/у рамата на тераното.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X