Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с предното на гранд витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с предното на гранд витара

колеги като стана кално и пуснах предното започна да се чува едно чукане смених всички тампони на раздадка на преден диф на скоростна кутия но продължава да чука ,
    сложих отвън да гледат какво става -като прехвърля от едно на друго колело движението(по време на буксуване ) се чува това чукане някой ми каза че може би е някакъв вакум който включва предното как да се отремонтира този проблем. благодаря ви предварително

От: проблем с предното на гранд витара

Имаш скъсана стоика на предния диф. тази която е отгоре чукането най вече се чува при ход назад при включено 4х4 нали, както и при рязко потегляне напред .

Коментар

да точно така ами двама майстори я гледат и не я виждат.ще подскажа тогава да я видат

Коментар

Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнение
        да точно така ами двама майстори я гледат и не я виждат.ще подскажа тогава да я видат
        Провери че е тя после ти обадя лек да не се повтори

Коментар

Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнение
          И на още няколко да я закараш пак няма да я видят, защото не е счупена и не могат да гледат с ренген. Предния диф на Гранд 2.5 с ръчни скорости е чугунен. Външният му корпус и планките , които го държат са много здрави и не се чупят. Щракането ти е от вътре в самия диф. Има лек и за него , но първо си изясни за какво ще ползваш тази кола за да знам за какво да те съветвам. Блокажи има на ARB и китайски на по-ниска цена. Оригинални за този модел няма. Няма дори и LSD за задния деф. Щом питаш за блокажи , предполагам ще искаш да и сложиш и големи гуми. Ако сложиш големи гуми трябва да смениш и дефовете. Твоите са 4.30. Тук вече почвам да боксувам и спирам , защото отговарям на двете ти теми едновременно , но не знам какво точно искаш. И за да вкл. и третата при най-силния мотор на Витара не смятам за разумно да се слага по-ефтин и с неясно качество съединител. Всичките процедури могат да се извършат наведнъж и при един майстор. Ако си наясно какво точно искаш , мога да продължа и да ти препоръчам къде да го направиш.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

мерси колега попов значи колата ми трябва главно за лов не за тежки офроуд изпълнения важното е да върви из кални черни пътища без да се налага да я тикаме много.постегнал съм я вдигната е леко но не искам големи и тежки гуми най много някоя гума с малко по-сериозен грайфер но засега се оправям и с малко по груби зимни гуми.имам и хай джак крик но 1-2 пъти ми се налага да го ползвам и бая се поизкаляхме с колегите докато излезна от коловоза ,та затова си мисля че ако имам един блокаж би било добре .затова искам съвет от вас .

Коментар

По добре лебедчица колега, 1000 пъти по успешно ще те извади от ситуация, спрямо блокаж, пък където и да го сложиш.
              В твоя случай може и ръчна лебедка да помогне, ако е само за лов. Предполагам, че ще минаваш покрай локвата.

Коментар

Подкрепям колегата Лъчезар за лебедката.А без лифт и големи гуми и два блокажа да сложиш все тая,ако не вярваш питай Иван Попов да ти каже.А всъщност наясно ли си за какво служи блокажа.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X