Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко излиза ремонт на двигател на Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко излиза ремонт на двигател на Витара?

Здравеите
    Нов съм в този в този форум,харесал съм си една витара но е с разглобен двигател,и наи вероятно ще трябва да му се прави основен ремонт,за какви цени става на въпрос,и кои части наи вече се подменят,двигателя е 6 цилиннрдов 96-7 година,бензин,дали може да му е обрано нещо по електрониката,и да ми излезне солен?споделете дали си заслужава да ходя да го гледам?има екстри,но ме притеснява че е бил вкаран в БГ с разглобен двигател,и оня не знае какво му има?помогнете тъи като съм решил да си взимам джип,и тези наи му харесват,не искам да го взимам за офроуд,за всекидневна употреба,и от време на време лек офроуд.
    Благодаря предварително.
    с уважение Костадинов

До: Колко излиза ремонт на двигател на Витара?

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    Здравеите
    Нов съм в този в този форум,харесал съм си една витара но е с разглобен двигател,и наи вероятно ще трябва да му се прави основен ремонт,за какви цени става на въпрос,и кои части наи вече се подменят,двигателя е 6 цилиннрдов 96-7 година,бензин,дали може да му е обрано нещо по електрониката,и да ми излезне солен?споделете дали си заслужава да ходя да го гледам?има екстри,но ме притеснява че е бил вкаран в БГ с разглобен двигател,и оня не знае какво му има?помогнете тъи като съм решил да си взимам джип,и тези наи му харесват,не искам да го взимам за офроуд,за всекидневна употреба,и от време на време лек офроуд.
    Благодаря предварително.
    с уважение Костадинов
    много или ужасно много ще струва

повярвай, не си струва.......... ако си струваше, продавача щеше да го ремонтира или поне да го закърпи за да го продаде за повече пари.
    вземи си кола в движение, макар и за повече пари..... икономията няма да покрие нервите и времето, които ще загубиш да го разнасяш по сервизите и да чакаш части!

кола с разглобен двигател купува само от човек, който разбира сам да си го направи, а като гледам и ти си като мен - ще има да висиш по сервизи и както казва Близнака, да носиш кафета.....много кафета на хора, доста по мръсни от теб

Коментар

Бягай далеч ! Както каза колегата ще ти излезе много или ужасно много и като не разбираш и няма да стане добре ...
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Понеже двигателя е V6 то със сигурност ремонта ще струва колкото за два нормални Витарски
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Доста

И аз мисля, че в конкретния случай не си струва.
          Понякога, но много рядко, може да се попадне на повреден автомобил на сметка, но наистина в повечето случай предишния собственик е пробвал всичко за да го вдигне на крака (гуми), не е успял и затова го продава.

За съжаление резервните части за този тип двигател не са от най-евтините и, както казва "banjo" може би понякога
          Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          ремонта ще струва колкото за два нормални Витарски
          Ето и цени на някои части, които съм ги проверил: клик

Ако не си сигурен във възможностите си, а не искаш да бягаш .... просто заобиколи.
          ... to be continued

Коментар

Здравеите
            Благодаря за отговорите,но маи наистина не си заслужава,ще си тярси нвщо в движение,и горе долу добре подържано
            С уважение
            Костадинов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X