Здравейте колеги.Отново имам нужда от помощ.Нещата стоят така.Купихси необурудван хардтоп/само отливка или заготовка/незнам как е по правилно,за витарата.Много е добър,трябва даму наредя стъкла и даго боядисам.Обаче имам нужда да разбера как се закрепва най вече задната част и какви амове са нужни за задния капак.Щесъм благодарен ако някой колега него затруднява да пусне снимки.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за монтаж на хардтоп.
Свий
X
-
От: Помощ за монтаж на хардтоп.
И данее днес,щети бъда благодарен.Първоначално публикуван от pansa Преглед на мнениеКолега аз сега съм разглобил моя за боядисване ако се прибер а по-рано ще снимам и ще ти пратя снимки.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Ако видиш зор,ела да видиш моя. Амортисьори сложих от фиат браво нарочно да са малко по твърди и къси за да мога да карам с отворен капак и да е успореден на тавана при отворено положение. Оригиналния единия го подарих,другия ми седи някъде по двора за мостра става,ако ти трябва ще го намеря.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Благодаряти Васе.Ще мина даго видя със сигурност,ама даго направим след празниците ,че ще бъда във Плевен.Като се върна щесе намерим хем да пием по бира.А идеята за амовете ми хареса.Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеАко видиш зор,ела да видиш моя. Амортисьори сложих от фиат браво нарочно да са малко по твърди и къси за да мога да карам с отворен капак и да е успореден на тавана при отворено положение. Оригиналния единия го подарих,другия ми седи някъде по двора за мостра става,ако ти трябва ще го намеря.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Здравей колега,можеш ли да споделиш откъде купи хардтопа и на каква цена?Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Отново имам нужда от помощ.Нещата стоят така.Купихси необурудван хардтоп/само отливка или заготовка/незнам как е по правилно,за витарата.Много е добър,трябва даму наредя стъкла и даго боядисам.Обаче имам нужда да разбера как се закрепва най вече задната част и какви амове са нужни за задния капак.Щесъм благодарен ако някой колега него затруднява да пусне снимки.Благодаря.
Как върви обурудването? Благодаря!
Коментар
-
Здрасти Димо.Хардтопа го взех от едно момче казва се али.Има някакви връзки или пътува за стока .....незнам.Цената на която го взех е 80 лв.Незнам дали е турска или испанска отливка ама е изгодно.Така;80лв+4 закопчалки по 14лв+2кв лексан 130лв,+2 панти 16лв+15лв уплатнител за съкло от жигули,малка кутия кит 6лв силикон и изолация имам в наличност общо:319лв.Щях да забравя:+15на лв за бира имезе,че ще ходя при Васето да гледам как точно се монтира.Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнениеЗдравей колега,можеш ли да споделиш откъде купи хардтопа и на каква цена?
Как върви обурудването? Благодаря!
П.С. Идеята за лексана ми я даде колегата Гогоши когато правих стъкло за Самурая страхотно става.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Щесе опитам дасе свържа с него живее във вилите над нас.Търгува със дрехи не със части носи беше купил два незнам далиса от вънка.Единия си беше перфектен оставиго за неговата витара,а отливката мия продаде.Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнениеБлагодаря за изчерпателният отговор! Как мога да се свържа с момчето?Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Здрасти Димо.Аз лично ползвах 3мм,защото такъв уплътнител ми изпадна.Поне във този склад не режат по размер,но търсят възможно най-близки парчета.Ама той се реже лесно особено ако е право парче като на витарския хард.Правишси шаблон от картон взимаш диск от тънките и си ти.Задане правиш като мен двойна работа извади от размера на рамката дебелината на уплатнитела.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
И аз съм се спрял на 3мм........диска не топи ли лексана?Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнениеЗдрасти Димо.Аз лично ползвах 3мм,защото такъв уплътнител ми изпадна.Поне във този склад не режат по размер,но търсят възможно най-близки парчета.Ама той се реже лесно особено ако е право парче като на витарския хард.Правишси шаблон от картон взимаш диск от тънките и си ти.Задане правиш като мен двойна работа извади от размера на рамката дебелината на уплатнитела.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар