Здравейте колеги.Отново имам нужда от помощ.Нещата стоят така.Купихси необурудван хардтоп/само отливка или заготовка/незнам как е по правилно,за витарата.Много е добър,трябва даму наредя стъкла и даго боядисам.Обаче имам нужда да разбера как се закрепва най вече задната част и какви амове са нужни за задния капак.Щесъм благодарен ако някой колега него затруднява да пусне снимки.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за монтаж на хардтоп.
Свий
X
-
От: Помощ за монтаж на хардтоп.
Първоначално публикуван от pansa Преглед на мнениеКолега аз сега съм разглобил моя за боядисване ако се прибер а по-рано ще снимам и ще ти пратя снимки.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Ако видиш зор,ела да видиш моя. Амортисьори сложих от фиат браво нарочно да са малко по твърди и къси за да мога да карам с отворен капак и да е успореден на тавана при отворено положение. Оригиналния единия го подарих,другия ми седи някъде по двора за мостра става,ако ти трябва ще го намеря.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеАко видиш зор,ела да видиш моя. Амортисьори сложих от фиат браво нарочно да са малко по твърди и къси за да мога да карам с отворен капак и да е успореден на тавана при отворено положение. Оригиналния единия го подарих,другия ми седи някъде по двора за мостра става,ако ти трябва ще го намеря.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Отново имам нужда от помощ.Нещата стоят така.Купихси необурудван хардтоп/само отливка или заготовка/незнам как е по правилно,за витарата.Много е добър,трябва даму наредя стъкла и даго боядисам.Обаче имам нужда да разбера как се закрепва най вече задната част и какви амове са нужни за задния капак.Щесъм благодарен ако някой колега него затруднява да пусне снимки.Благодаря.
Как върви обурудването? Благодаря!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнениеЗдравей колега,можеш ли да споделиш откъде купи хардтопа и на каква цена?
Как върви обурудването? Благодаря!
П.С. Идеята за лексана ми я даде колегата Гогоши когато правих стъкло за Самурая страхотно става.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнениеБлагодаря за изчерпателният отговор! Как мога да се свържа с момчето?Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Здрасти Димо.Аз лично ползвах 3мм,защото такъв уплътнител ми изпадна.Поне във този склад не режат по размер,но търсят възможно най-близки парчета.Ама той се реже лесно особено ако е право парче като на витарския хард.Правишси шаблон от картон взимаш диск от тънките и си ти.Задане правиш като мен двойна работа извади от размера на рамката дебелината на уплатнитела.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнениеЗдрасти Димо.Аз лично ползвах 3мм,защото такъв уплътнител ми изпадна.Поне във този склад не режат по размер,но търсят възможно най-близки парчета.Ама той се реже лесно особено ако е право парче като на витарския хард.Правишси шаблон от картон взимаш диск от тънките и си ти.Задане правиш като мен двойна работа извади от размера на рамката дебелината на уплатнитела.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар