Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за монтаж на хардтоп.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за монтаж на хардтоп.

Здравейте колеги.Отново имам нужда от помощ.Нещата стоят така.Купихси необурудван хардтоп/само отливка или заготовка/незнам как е по правилно,за витарата.Много е добър,трябва даму наредя стъкла и даго боядисам.Обаче имам нужда да разбера как се закрепва най вече задната част и какви амове са нужни за задния капак.Щесъм благодарен ако някой колега него затруднява да пусне снимки.Благодаря.
    Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

От: Помощ за монтаж на хардтоп.

Колега аз сега съм разглобил моя за боядисване ако се прибер а по-рано ще снимам и ще ти пратя снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от pansa Преглед на мнение
      Колега аз сега съм разглобил моя за боядисване ако се прибер а по-рано ще снимам и ще ти пратя снимки.
      И данее днес,щети бъда благодарен.

Коментар

Ако видиш зор,ела да видиш моя. Амортисьори сложих от фиат браво нарочно да са малко по твърди и къси за да мога да карам с отворен капак и да е успореден на тавана при отворено положение. Оригиналния единия го подарих,другия ми седи някъде по двора за мостра става,ако ти трябва ще го намеря.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
          Ако видиш зор,ела да видиш моя. Амортисьори сложих от фиат браво нарочно да са малко по твърди и къси за да мога да карам с отворен капак и да е успореден на тавана при отворено положение. Оригиналния единия го подарих,другия ми седи някъде по двора за мостра става,ако ти трябва ще го намеря.
          Благодаряти Васе.Ще мина даго видя със сигурност,ама даго направим след празниците ,че ще бъда във Плевен.Като се върна щесе намерим хем да пием по бира.А идеята за амовете ми хареса.

Коментар

0895892050 бирата от теб
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнение
              Здравейте колеги.Отново имам нужда от помощ.Нещата стоят така.Купихси необурудван хардтоп/само отливка или заготовка/незнам как е по правилно,за витарата.Много е добър,трябва даму наредя стъкла и даго боядисам.Обаче имам нужда да разбера как се закрепва най вече задната част и какви амове са нужни за задния капак.Щесъм благодарен ако някой колега него затруднява да пусне снимки.Благодаря.
              Здравей колега,можеш ли да споделиш откъде купи хардтопа и на каква цена?
              Как върви обурудването? Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнение
                Здравей колега,можеш ли да споделиш откъде купи хардтопа и на каква цена?
                Как върви обурудването? Благодаря!
                Здрасти Димо.Хардтопа го взех от едно момче казва се али.Има някакви връзки или пътува за стока .....незнам.Цената на която го взех е 80 лв.Незнам дали е турска или испанска отливка ама е изгодно.Така;80лв+4 закопчалки по 14лв+2кв лексан 130лв,+2 панти 16лв+15лв уплатнител за съкло от жигули,малка кутия кит 6лв силикон и изолация имам в наличност общо:319лв.Щях да забравя:+15на лв за бира имезе,че ще ходя при Васето да гледам как точно се монтира.
                П.С. Идеята за лексана ми я даде колегата Гогоши когато правих стъкло за Самурая страхотно става.

Коментар

Благодаря за изчерпателният отговор! Как мога да се свържа с момчето?

Коментар

Искам и аз за 80лв. Как да го намерим Али?

Коментар

Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнение
                      Благодаря за изчерпателният отговор! Как мога да се свържа с момчето?
                      Щесе опитам дасе свържа с него живее във вилите над нас.Търгува със дрехи не със части носи беше купил два незнам далиса от вънка.Единия си беше перфектен оставиго за неговата витара,а отливката мия продаде.

Коментар

Здрасти,колко дебел лексан използва за стъклата? Режат ли по размер или продават цял лист?
                        Ако може да споделиш къде го продават....

Коментар

Здрасти Димо.Аз лично ползвах 3мм,защото такъв уплътнител ми изпадна.Поне във този склад не режат по размер,но търсят възможно най-близки парчета.Ама той се реже лесно особено ако е право парче като на витарския хард.Правишси шаблон от картон взимаш диск от тънките и си ти.Задане правиш като мен двойна работа извади от размера на рамката дебелината на уплатнитела.

Коментар

Пусни малко снимки да видим как изглежда хардтоп-а.
                            Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                            Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнение
                              Здрасти Димо.Аз лично ползвах 3мм,защото такъв уплътнител ми изпадна.Поне във този склад не режат по размер,но търсят възможно най-близки парчета.Ама той се реже лесно особено ако е право парче като на витарския хард.Правишси шаблон от картон взимаш диск от тънките и си ти.Задане правиш като мен двойна работа извади от размера на рамката дебелината на уплатнитела.
                              И аз съм се спрял на 3мм........диска не топи ли лексана?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X