Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булбар за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Булбар за Витара

Може ли да ми дадете идея от къде да закупя или да си поръчам Булбар (ако така се наричат тръбите отпред) за Витара. Това на снимката е колицата и нещо не ми харесва без тръби отпред.
    Прикачени файлове

До: Булбар за Витара

Моето мнение е да не слагаш декоративни тръби а по добре нещо такова
    http://www.puresuzuki.com/winch_bumper.htm
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Аз специално си искам декоративни тръби, защото не използвам колата за офроуд, става въпрос за чиста козметика.

Коментар

То няма значение за какво ползваш автомобила,ако не са монтирани стабилно едно леко чукване и прави поразия на цялята предница.Аз лично имах такива тръби и при един инцидент вместо да оправя само бронята оправях калник ,капак и сменях фар
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Няма ли никой координати на фирма която се замимава с това?

Коментар

Здрасти
            Имам майстор, който прави такива булбари. Моя го прави той. Но трябва да си направиш шаблон или не знам как точно се казва. Или поне чертеж как точно да изгледа. За съжаление му нямам телефона, а заминавам в провинцията. Ако се интересуваш аз се прибирам на 16, понеделник и мога да те заведа.
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Намерих от форума координатите на някакви хора в Княжево. Ще провера там как стоят нещата.

Коментар

И за едно друго место се сетих - те правят ауспуси и могат да ти огунат дебела ауспухова труба. Сужалявам за пражописа
                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Аз си продавам моя! 50лв. Който сака да заповяда да си го свали!
                  Прикачени файлове
                  Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Аз мога да ти подаря моя но трябва да минеш да го вземеш че не ми се разнася по еконти и спидита ....

Коментар

Какво представлява? Иначе за зимането няма проблем след няколко седмици тръгвам към моренцето...

Коментар

В магазините на Витара - валяло от роолбари и степенки ама е около 700лв. и е много лъскав, а дали е здрав не знам?

Коментар

Първоначално публикуван от sasho_tzvetanov Преглед на мнение
                          Може ли да ми дадете идея от къде да закупя или да си поръчам Булбар (ако така се наричат тръбите отпред) за Витара. Това на снимката е колицата и нещо не ми харесва без тръби отпред.
                          не се занимавай с глупости, както казаха колегите само беля ще ти навлече тръбната конструкция, а си свали пластмасовият капак на бронята. Колата почва да изглежда свирепа
                          Ако не ти хареса си потърси втора употреба оригинален булбар, който е метална конструкция с излята гума от горе...

Последно редактирано от redair; 16-07-07, 21:55.
                          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            Колата почва да изглежда свирепа

Леле как ме стресна.
                            Ти май нещо си си наумил да правиш с предницата, че така си я разголил.

А относно булбара, доколкото виждам колегата си е наумил да си слага и колкото и души да се изредим да му изброяваме минусите той си има вече изградено мнение (няма лошо разбира се).

Само ще ми е интересно да видя ако може, крайния резултат от монтажа.
                            ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                              Леле как ме стресна.
                              Ти май нещо си си наумил да правиш с предницата, че така си я разголил.
                              нищо няма да правя... защото ще продавам сузукито, дори ще му монтирам пластмаската. Иначе имах идея да си направя метална броня, пластмаската просто ме дразни, пречи и загрознява...
                              Металната щеше да е много по красива и задрава. Сега ще се забавлявам с гранда
                              LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X