Здравеите колеги.Имаше тема за витарски хард топ но аз смятам да питам за самураиски.Възможнолие дасе монтира багажник на самураико и дали ще издържи таванчето.На него щесе товари,палатка някои спален чувал,раница сдрехи и някоя друга бира.Абе не повече от 20-25кг.Ако някои колега е правил такова нещо нека сподели,имам нужда от идеи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Багажник за хардтоп на самураи
Свий
X
-
От: Багажник за хардтоп на самураи
Здравейте,
Самурая е увличащо проходим автомобил. Малката му широчина го прави твърде чувствителен на странични наклони и невнимателни завои при по-висока скорост. Поставянето на багажник отгоре му е възможно, но внимавайте. Моя го повлякоха едни клонаци и го видях в огледалото как виси на тях. Почнах да се чудя кой малоумник си е окачил багажника на дървото. Жена ми го позна, та изпаднах в конфузия.
LZ1AIV
-
Здравей и от нене.
Според мене таванът на самурайката е достатъчно здрав да издържи какъвто и да е багажник. Аз си направих багажник с 6 опорни точкие според мене спокойно може да издържи до 200 кг. Багажникът го пробвахме като бяхме седнали двамата с един приятел върху него, а не сме лекички
Коментар
-
Тука става дума за Хардтоп, не за железния таван. 200 кила ако му натовариш няма как да ги издържи.
Иначе не за хардтопа - отзад над стоповете пак трябва да има места за закачане на багажника, точно като при Витарата. Разгледай и ако има - там е правилното място за закачане.
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеТука става дума за Хардтоп, не за железния таван. 200 кила ако му натовариш няма как да ги издържи.
Иначе не за хардтопа - отзад над стоповете пак трябва да има места за закачане на багажника, точно като при Витарата. Разгледай и ако има - там е правилното място за закачане.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеПри всяко положение захващането трябва да е към метал. Към стъклопласта само беля ще направи.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Баш тъй. Отзад над стоповете трябва да има място за монтаж. Щом са ги сложили от завода явно си има причина да са там.
Тия дни направих на Витарата багажник. Мислех да дупча и усилвам задната греда на хардтопа. Но след гледане и умуване реших да ползвам заводските отвори. Стана много добре. Качих се отгоре, скачах, лашках - не мръдна. Само слизането след това беше трудно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеБаш тъй. Отзад над стоповете трябва да има място за монтаж. Щом са ги сложили от завода явно си има причина да са там.
Тия дни направих на Витарата багажник. Мислех да дупча и усилвам задната греда на хардтопа. Но след гледане и умуване реших да ползвам заводските отвори. Стана много добре. Качих се отгоре, скачах, лашках - не мръдна. Само слизането след това беше трудно.
Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Писнати са в една съседна тема.
Иначе по-добри снимки (не на моя, а на калминито) има тук - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=44096. Само като съвет - махни стоповете, бръкни и си сложи шайби с гайки отдолу под ламарината. Че ония от Калмини са го направили с винтове за метал което ми се струва неудачно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар