Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инфо за рязане на калници .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Инфо за рязане на калници .

Здравейте, някой рязал ли е калници на витара ? Някакво инфо по въпроса може ли дадете че май ще ми се налага да режа а не знам точно как ще стане, накрая подгъват ли се, как се прави това да стане равномерно ? подкалниците после как се захващат ? Изобщо всякаква информация ще ми е от полза защото смятам да си ги режа пред офиса
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

До: Инфо за рязане на калници .

Защо ще ги режеш ????
    какви гуми си взел...
    LZ1RED

Коментар

235/75/15 някой колеги казват че няма да станат и за това се подготвям за рязане, трябва до събота всичко да е готово . Видя ли темата за подложките ? Направих ги малко по големи от твоите чертежи и резултата стана 5 см повдигане, всичко е нормално ъглите на каретата към карданите са нормални ( т.е няма ) и това което ме учуди е че возията доста се подобри .
      Последно редактирано от v0id; 04-07-07, 17:27.
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Едва ли ти трябва рязане,моите кобри са 215\75\15 и без лифт ми влизат само на пьлен завои опират в вьтрешната част на калника,ама едва ли може да се избегне,поне аз не знам как........засега
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

На тази височина влиза всичко след лифта,а джанти с обратен отсет или фланци избягват вьтрешното опиране и дават желаната стабилност.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
            235/75/15 някой колеги казват че няма да станат и за това се подготвям за рязане, трябва до събота всичко да е готово . Видя ли темата за подложките ? Направих ги малко по големи от твоите чертежи и резултата стана 5 см повдигане, всичко е нормално ъглите на каретата към карданите са нормални ( т.е няма ) и това което ме учуди е че возията доста се подобри .
            малко късно ти пиша но сега видях темата...
            Радвам се, че си доволен от подложките. А за гумите, не се притеснявай, моето сузуки го карам с 225/75/16 и не опират никъде.
            LZ1RED

Коментар

здрасти и моите са 225 75 15 и бес лифт няма проблем сега я вигнах и мерих 235 75 15 и няма проблем

Коментар

а междо другото сьм си приготвил и обьрнати джанти

Коментар

какви са тези обърнати джанти?

Коментар

с отрицателен офсет най вероятно

Коментар

За някой може да изглежда глупав следващият ми въпрос ама...като не знам питам. Имам предвид как точно изглеждат тези обърнати джанти? Могат ли да се видят някъде? Спомагат ли да не се получава триенето на по големи гуми в калниците? Ебаси, колко много въпроси има дето не им знам отговорите.

Коментар

www.avtogumi.bg
                        параметри на джантите

Коментар

Не мога да отворя линка, но отворих www.avtogumi.com. Дано това да си имал предвид, че сега почвам да търся. Благодаря докторе

Коментар

именно грешката е моя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X