Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор за климатик на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиатор за климатик на Витара

Здравейте.Имам нужда от информация за радиаторите на климатиците на Витара V6.Оказа се че моят е спукан на две места и не подлежи на поправка.Търсил съм навсякъде по морги по обяви ,но не мога да си намеря вече месеци наред.А ,за нов ми искат около 800лв.Та въпроса ми е- заменяем ли е този радиатор с някой от другите модели на Сузуки,каза ми че от Балено е същият ,но не е сигурно,изобщо еднакви ли са при Витарите.Моля ,ако някой знае повече по този въпрос да ми разясни за тези климатици,защото не намерих никаде и информация за това.Благодаря.

От: Радиатор за климатик на Витара

За 1.6 климатика е същият, като от сузуки суифт 1.3, доколкото знам 2.0 двигател на балено няма, най-големият е 1.8, което означава, че може да търсиш от него, обаче той е разпространен сле 1998г, слагал съм климатик от 1.6 витаров на 2.0 В6 и работи без проблем, което означава че ще търсиш от какво да е сузуки стига размерът и резбите да съвпаднат, успех

Коментар

Здравейте.
      Не съм на 100% сигурен за радиатора, ама погледни и от БМВ Е36 318.Там и компресора,тръбичките,маркучите и ресивъра с датчика са 1 към 1 със Сузуки Витара 2.0,В6, 24 кл..Нищо чудно като се имат в предвид параметрите на кл. и радиатора да е същия.

Коментар

Здравейте.Благодаря на колегите за помощта.Никъде не успях да намеря втора употреба радиатор,а търсих навсякъде,явно че намирането му е трудност.За щастие моя се оказа спукан на едно единствено място,там където са хванати планките за захващане и подлежеше на поправяне,заварих го надух го,оцветих го и се оказа перфектен.Валенти на БМВ-то е наистина подобен и с малко преправяне сигурно щеше да стане,и това щеше да ми бъде вариант.Колега JIMITO,изключително съм ти благодарен за информацията ,ще се възползвам за другата ми кола,там също имам подобен проблем.Благодаря ви още веднъж.

Коментар

ОК.
          Радвам се, че си се справил, и то по-безболезнено.Явно там вибрациите са по-големи и затова е избило там.
          ПС.:На планките, които държат радиатора, трябва да има едни тампони, които обират трептенията/вибрациите/предизвикани от работата на ДВГ-то и движ. на МПС-то.Наличието им не допуска спукване на по-слаби компоненти по охлад. или затопл. система.
          Последно редактирано от Валенти; 23-03-12, 21:07.

Коментар

Първоначално публикуван от apj Преглед на мнение
            Здравейте.Благодаря на колегите за помощта.Никъде не успях да намеря втора употреба радиатор,а търсих навсякъде,явно че намирането му е трудност.За щастие моя се оказа спукан на едно единствено място,там където са хванати планките за захващане и подлежеше на поправяне,заварих го надух го,оцветих го и се оказа перфектен.Валенти на БМВ-то е наистина подобен и с малко преправяне сигурно щеше да стане,и това щеше да ми бъде вариант.Колега JIMITO,изключително съм ти благодарен за информацията ,ще се възползвам за другата ми кола,там също имам подобен проблем.Благодаря ви още веднъж.

Моля , няма за какво ,нали за това сме хора, за да си помагаме
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X