Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-търсените части за Витара в Бургаско :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-търсените части за Витара в Бургаско :)

Заловиха двама мъже и жена, откраднали и изхвърлили джип "Сузуки Витара" в Атанасовското езеро в Бургас, съобщиха от ОД на МВР в града. Задържаните са Андрей Андреев /23 г/, Божана Мирчева /19 г. /и Николай Христов /16 г./. Автомобилът е собственост на 62-годишен бургазлия.

Джипът е открит в езерото, от него липсват покрива, декоративни кори на вратите, резервна гума, уреди от арматурното табло и др. Част от откраднатите вещи са намерени монтирани върху джип със същата марка и модел, с бургаска регистрация, но на друг собственик. В дома на Божана Мирчева са открити части от откраднатия джип.

Тримата задържани са от Бургас. Установено е, че те са а извършители на взломни кражби от заведение, училище, частен автосервиз.

http://burgas.dir.bg/news.php?id=10727167&nt=10
    ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

От: Най-търсените части за Витара в Бургаско

Скандално
    YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Гениални са! хахаха.
      Classic!

Коментар

По един камък на шията,и обратно в езерото(за извършителите).

Коментар

Те крадците, че са виновни-виновни са.Ама този който е използвал частите и "айдуците" не е ли виновен.И най-вероятно е тук, сред Нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
            Те крадците, че са виновни-виновни са.Ама този който е използвал частите и "айдуците" не е ли виновен.И най-вероятно е тук, сред Нас.
            И той откъде да знае, че са крадени, Нострадамус, може и аз да съм, или ти, знаеш ли през колко ръце може да мине една такава стока?!

Коментар

В това езеро има повече коли отколкото на Горубляне.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                И той откъде да знае, че са крадени, Нострадамус, може и аз да съм, или ти, знаеш ли през колко ръце може да мине една такава стока?!
                Даааа, ама не.Краденият джип е от Бургас, а и частите са монтирани на друг джип -пак от Бургас.То Бургас да не е Лондон или Париж.И имах впредвид, че като купуваш или взимаш нещо, което не си могъл да намериш по регламент и го намираш по друг начин,следва да си зададеш въпроса:Абе хубаво-намерих това което търся,ама дали утре няма да се окаже че е крадено/или др./, или пък аз да се окажа на мястото на потърпевшият.Пък и от кого го взимам даденото нещо,защото тези хубавци,изписани по-горе, не са се пръкнали от един път и вероятно са горе-долу известни с деянията си.Не знам,много може да спорим на тази тема, но може да разсъждавам така поради професионална деформация.
                ПС:Относно това през колко ръце може да мине ,останах с впечатление, че не е голяма разликата във времето от кражбата до разкриването и.Може и да не съм прав.

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
                  Даааа, ама не.Краденият джип е от Бургас, а и частите са монтирани на друг джип -пак от Бургас.То Бургас да не е Лондон или Париж.И имах впредвид, че като купуваш или взимаш нещо, което не си могъл да намериш по регламент и го намираш по друг начин,следва да си зададеш въпроса:Абе хубаво-намерих това което търся,ама дали утре няма да се окаже че е крадено/или др./, или пък аз да се окажа на мястото на потърпевшият.Пък и от кого го взимам даденото нещо,защото тези хубавци,изписани по-горе, не са се пръкнали от един път и вероятно са горе-долу известни с деянията си.Не знам,много може да спорим на тази тема, но може да разсъждавам така поради професионална деформация.
                  ПС:Относно това през колко ръце може да мине ,останах с впечатление, че не е голяма разликата във времето от кражбата до разкриването и.Може и да не съм прав.
                  Колегата трент не това имаше в предвид..Купувача може наистина да не е знаел че купува крадени части....А пък ако той е поръчителя сигурен съм че апашите ще го издадат, винаги така става .
                  888946938

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X