Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моят Самурай
Свий
X
-
От: Моя Самураи
Според мен,ако го продаваш ти трябва да кажеш каква е цената която си дал за самата кола и за ремонтаВече твое решение дали ще искаш да си вземаш по-голямо и дали да го оставиш да си джиткаш него
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
-
Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнениеСпоред мен,ако го продаваш ти трябва да кажеш каква е цената която си дал за самата кола и за
Карай си я колега. Никога не може да вземеш, това дето си вложил.
Коментар
-
Да колега и ти си прав но за всичко трябват пусти пари ще пробвам да го продам първо но ако не стане ще си го оставя защото по мои наблюдения от изминалия ловен сезон нито ниви нито уаз или каквото и да не минава защото дърварите с виетнамките и джоганите са направили страшни коловози а аз си карам леко по леко половината вътре другата извън коловоза
Коментар
-
ППървоначално публикуван от ronny Преглед на мнениеКой набор е Самика?Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
От: Моят Самурай
Колеги дали никои не знае каде мога да сменя лагерите на по нормална цена. Питам Ви защото от скоро съм в София и нямам познати със сервизи а ако отид при някои случаен ще ми излезе по скапа работата отколкото частите а аз нямам канал за да си ди сменя сам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар