Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигатели на Suzuki Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигатели на Suzuki Vitara

Здравейте !

От известно време се заглеждам в обявите за Витари и смея да твърдя, че доста съм изчел за тях. В интернет има доста информация за тях, но за мое съжаление и много объркваща . Та въпросът ми е можете ли да конкретизирате видовете двигатели, 1.6 че към тях съм се насочил ?
    Бих ги разделил така:
    1.6 8v - 8 клапана, 80-82 коня (варира в сайтовете), карбуратор или моно-инжекция
    1.6 16v - 16 клапана, 95-97 коня (отново варира информацията), пълна инжекция

Допреди малко си мислех, че е така, но явно не и хептен се обърках.

А каква е разликата между G16A и G16B - защото отново информацията е или сбъркана или объркваща ?!

Много бихте ми помогнали, защото скоро време се надявам и аз да бръмча с Vitara !

От: Двигатели на Suzuki Vitara

Единия е 8 клапанов и моноинжекция другия 16 клапанов и пълна инжекция
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

G16A е с 8 клапана, G16B e с 16 клапана. Мощността отговаря на това което си цитирал
      Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Купувай смело
        888946938

Коментар

Значи съм се насочил правилно ( водих се по тази тема със снимки с двигателите http://www.offroad-bulgaria.com/show...=118636&page=2 ). Извода, който си направих е, че хората или не знаят какво продават, или не знаят какво карат, или се опитват да продадат нещо, което не е (имам впредвид някои обяви от мобиле). Общо взето объркването ми дойде от това, че Витара 1.6 8V ( по снимка ) се пласира като 16V .

Благодаря Ви отново, ако имам други въпроси ще ги задавам тук !

Коментар

По сайтовете за продажба на коли има редки бисери.
            Разбрали-неразбрали-пишат разни глупости, само и само да им се продаде колата.
            Майната им, чети тук, няма по-добро място в нета в което да може да се намери достоверна информация за джипове.

Успех с покупката, и да се похвалиш после.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ох ще се похваля с най-голямо удоволствие, въпроса е кога ще е ! Сега да паднат малко цените пролетта - лятото и съм аз !

Поздрави !

Коментар

Значи ти остава още доста време до покупката,спокойно можеш да си четеш и ще направиш добър избор.
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Само да добавя, че колкото повече информация събираш-толкова по-трудно си избираш кола, в случая джип.

Ако бях чел повечко в този подфорум преди да се насоча към витара-надали щях да взема именно такава.
                  Но вече съм я взел, и посчупил няколко пъти, та си и знам болежките, та не ме е страх.

За описаната експлоатация-трябва да държи без проблеми, само "болестта" да не се влоши. Витарата е нежна, и не даяни на хард експлоатация. Е, освен, ако не е "пипната" де
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Само да добавя, че колкото повече информация събираш-толкова по-трудно си избираш кола, в случая джип.

Ако бях чел повечко в този подфорум преди да се насоча към витара-надали щях да взема именно такава.
                    Но вече съм я взел, и посчупил няколко пъти, та си и знам болежките, та не ме е страх.

За описаната експлоатация-трябва да държи без проблеми, само "болестта" да не се влоши. Витарата е нежна, и не даяни на хард експлоатация. Е, освен, ако не е "пипната" де
                    Напълно съм съгласен,защото става голяма каша в главата Успех !
                    888946938

Коментар

Ем честно казано не ми е каша, а подфорума ми е само от полза ! Само информацията за двигателите не ми беше ясна, но и тя ми се изясни. Чета и следя постоянно Suzuki подфорума - безплатно образование кой отказва ? За начало съм си решил Витарката да я използвам за всекидневна кола, но това не означава че няма да влиза в гората (от аватара ми ви става ясно ). Предполагам ще се задържи във фабричното си състояние доста време - най-много да се сменят някои части като хъбове ( говорим за ръчни ), искам да е с хардтоп и общо взето - козметичните неща - за които от ново съм чел във форума !

Коментар

Като събереш пари,пиши едно лично. Бих се поразходил на 2-3 огледа. Може да съм ти от полза.
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Благодаря за предложението, а когато дойде времето бих се възползвал ! Харесах си 2 витари, които най-пълно отговарят на "мойте изисквания", но са чак в София. Ще поизчакам и като настъпи моментът ще помоля за помощ при огледите !

Коментар

Колега пробвай с това тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...106#post801106
                            Доста по синтезирано е и гаранция няма да те подведе.

Коментар

За мое най-голямо съжаление не можем да се наречем колеги по джипове , но по офф-роуд естествено ! Този мануал отдавна го имам изтеглен, но нямам много време да го разглеждам и чета, поради причината че съм кандидат-студент .

ПП: А сега като каза, погледнах съдържанието и видях 3-те вида двигателя !

Отново благодаря !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X