След като разглобихме раздатката се оказа, че в България е възможна изработката на понижаващ кит с предавателно число 4,24 към 1(като този на КАЛМИНИ).Цената му ще бъде около 450 лева без монтаж, като доколкото разбрах е възможна лека корекция при поръчка на повече бройки...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Понижаващ кит за Витара 4,24 към 1.
Свий
X
-
От: Понижаващ кит за Витара 4,24 към 1.
Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнениеСлед като разглобихме раздатката се оказа, че в България е възможна изработката на понижаващ кит с предавателно число 4,24 към 1(като този на КАЛМИНИ).Цената му ще бъде около 450 лева без монтаж, като доколкото разбрах е възможна лека корекция при поръчка на повече бройки...Лудак
-
Я дайте подробности кой кара с такъв кит.Миро дай повече подробности вече става възможно и направата на малкото зъбно колело ли.Редукциата само на бавните ли става или и на бързите?В момента сме с кита на Славин,трябва ли да се прави наново цял кит или може да ползваме и от нашите зъбаци?Последно редактирано от Близнаците; 12-03-12, 11:18.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Или аз малко чета или някой много пише,но дайте да видим къде в България има 4.24 понижаващ за Витара.Изработва се цял кит.Люси е прав сигурно-с малко сметки този на КАЛМИНИ излиза по-изгодно.Следващото-КАЛМИНИ никога,ама никога не са предлагали 4.16 за Витара...........А и забравих да спомена промоцията в момента на 4.24 е с пет цента по-малко от 900 щатски долара.Айде със здраве.Сузуки Самурай-старт от скрапа
0885192667
Коментар
-
Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнениеИли аз малко чета или някой много пише,но дайте да видим къде в България има 4.24 понижаващ за Витара.Изработва се цял кит.Люси е прав сигурно-с малко сметки този на КАЛМИНИ излиза по-изгодно.Следващото-КАЛМИНИ никога,ама никога не са предлагали 4.16 за Витара...........А и забравих да спомена промоцията в момента на 4.24 е с пет цента по-малко от 900 щатски долара.Айде със здраве.Calmini Products World Famous Complete SS5025 4:16.1 Suzuki T-Case Gears $419.95 with FREE SHIPPING to the lower 48 states.Лудак
Коментар
-
Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеЯ дайте подробности кой кара с такъв кит.Миро дай повече подробности вече става възможно и направата на малкото зъбно колело ли.Редукциата само на бавните ли става или и на бързите?В момента сме с кита на Славин,трябва ли да се прави наново цял кит или може да ползваме и от нашите зъбаци?
За да се промени ПЧ на бързите трябва да се смени или РК или диференциялите.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнениеИли аз малко чета или някой много пише,но дайте да видим къде в България има 4.24 понижаващ за Витара.Изработва се цял кит.Люси е прав сигурно-с малко сметки този на КАЛМИНИ излиза по-изгодно.Следващото-КАЛМИНИ никога,ама никога не са предлагали 4.16 за Витара...........А и забравих да спомена промоцията в момента на 4.24 е с пет цента по-малко от 900 щатски долара.Айде със здраве.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Коментар
-
Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеА няма ли да стане вече много бавна джипката има ли вариант да се направи някъде към 2.89 - 3.0 предавателно отношение като на текезесарковата раздатка ?
Без да претендирам че ще съм прав,но и аз съм на мнение,че Витарата ще се спъне много от към пъргавина с това доста високо предавателно число на бавните.
Оборотометър ще стои винаги в червения сектор,а развъртането на гумите ще е недостатъчно и няма да се самопочистват добре.
Смисъл има само,ако ще се кара с големи и АГРЕСИВНИ гуми,които се чистят лесно.
В останалите случаи даже ми се струва,че проходимостта ще намалее,поради супер бавната трансмисия.
Коментар
-
Моята Витара е със 195/15-ползва се да се вози баща ми и аз като си отида да има с какво да ида за риба и зайци.Самурая си не мога да го дам за пример,защото е с 1.3 двигател,обаче има един тука с диференциали 5.12/1 с понижаваща раздатка 4.16/1, двигател 1.6 витаров и с гуми 34 инча.За сега не се оплаква от липса на проходимост,над Добърско бутат снега с лебедката.Разликата е там,че където преди тормозиш джипа на полусъединител с бавна раздатка минаваш леко на втора.Истината е там,че всеки трябва да си направи сметка с какъв размер гуми може да си позволи да кара(или какви са му достатъчни) и какъв е стилът му на каране.Най-евтиния и сигурен начин да минаваш почти навсякъде е да си сложиш една хубава лебедка.Сузуки Самурай-старт от скрапа
0885192667
Коментар
-
Да така е Миро, но знаем че текезесарковата е бавна раздатка слагат ги по разни джипове та мисълта ми е че с нея се получава добре като понижение на предавките.Въпроса ми е може ли да се направи нещо около предавателното число на текезесето?Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Коментар
-
По принцип няма нещо, което да не може да се направи, но ще бъде свързано с допълнителни сметки.Мога да те заведа при майстора и да си говорите,за да не каже някой после че го гърбя с пари.А примерът със самурая по-горе го дадох, защото при него се получава,че всичко му е еднакво с Витара-та освен купето.Сузуки Самурай-старт от скрапа
0885192667
Коментар
-
Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнениеА примерът със самурая по-горе го дадох, защото при него се получава,че всичко му е еднакво с Витара-та освен купето.Лудак
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар