Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с газифициране на гранд витара 2,5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с газифициране на гранд витара 2,5

колеги моля за помощ и съвети относно газифициране на гранд витара 2,5 V6
    ситуацията е следната:
    купих си читава витара от един възрастен човек много ми хареса динамиката на мотора и поведението на пътя.
    пуснах тема"газифициране на гранд и се успокоих че няма проблем с газифициране докато не отидох да слагам газ
    там майстора ми отвори един файл в интернет и ми поиска номер на двигател и като го видя там във файла и каза ооо тоз двигател с газ не става недей и да пробваш щото не могат после да ти оправят колата.
    проблема бил че дюзите за впръскване на бензина били вкопани в главата.
    И когато започне работа на газ няма да може да работи (добре) на бензин.
    Получих съвет от форума от колегата иван попов и после и по телефона му звънях каза че няма проблем дори си е сложил и обикновена уредба а тези майстори казаха че за обикновена уредба даже и не може да става дума щяла да гърми и постоянно да се разцентрова.
    Дайте съвети ако тряба да паля и да идвам на място някъде из българия и да я вкараме в пътя.гледах някъде даже и резервоара беше сложен отдолу изобщо не пречеше на човека.
    ще чакам съвети благодаря предварително.

,
    тук преди 10-15 дни и вие ме успокоихте че няма проблем с газифицирането

От: проблем с газифициране на гранд витара 2,5

е, след като Иван Попов ти е обяснил, какви още съвети искаш?

Коментар

кажете къде около хасково да ида да ме газифицират но да може и после да може и да поддържат ако стане проблем ,да не стане да ида в софия за газифициране и после вече да ходя за квото се наложи все в софия.зза това питам как да подходя

Коментар

Слушай Иван Попов! Аз съм с Витара, но присаден 2.5 V6 - пак от него. По негов съвет монтирах в София обикновена газова - за 10 000 км. имам едно леко пукане в началото. Можеш да отрегулираш уникално нисък разход. Има някои тънкости при монтажа, но той ще ти ги обясни. Монтираш, правиш една обиколка на околовръстното, минаваш на газоанализатор и си готов. Всеки що годе грамотен газаджия се справя с обслужването и - проверено е. Звънни му - ще ти обясни къде и как. Успех !
        Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.
        “Аха, модератор“, помисли си Щирлиц !!!

Коментар

Подкрепям напълно мненията на колегите.Довери се на Иван,ако можеш му я закарай да я види и да ти каже какво точно да направиш.Неговата е същата и ще видиш как го е направил.
          "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
          0878739299

Коментар

колеги мерси много така ще направя направи при иван .Обаче много е жалко че в коскоджамити град хасково и димитровград и хармнали не може да ми сложат газ и тряба да ходя в СФ.имам едно пречукване в 4х4 като включа на предно иван попов каза тва е за 10 мин работа нашите пак не могат да се справят луда работа.паля и отивам при иван ням кода мислим балгодаря ви

Коментар

Първоначално публикуван от Херби Преглед на мнение
              Слушай Иван Попов! Аз съм с Витара, но присаден 2.5 V6 - пак от него. По негов съвет монтирах в София обикновена газова - за 10 000 км. имам едно леко пукане в началото. Можеш да отрегулираш уникално нисък разход. Има някои тънкости при монтажа, но той ще ти ги обясни. Монтираш, правиш една обиколка на околовръстното, минаваш на газоанализатор и си готов. Всеки що годе грамотен газаджия се справя с обслужването и - проверено е. Звънни му - ще ти обясни къде и как. Успех !
              Проблема е точно в "що годе грамотен газаджия" Доста съм говорил с колеги и също така съм виждал тотално неграмотни и нелогични изпълнения на ГУ и ГИ. Затова е добре да ползвате услугите на майстор, на който му знаете и делата и името.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X