Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на Витара 1,6 на газ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разход на Витара 1,6 на газ?

Възможно е да има подобна тема,но не успях да я открия.Та въпроса ми е ясен -колко харчи Витара 1,6 на газ?Градско(София) и извънградско?

От: Разход на Витара 1,6 на газ?

Здрасти колега.Баща ми има същата с обикновенна газова е и му дава разход между 10 и 12 градско.
    Извън града при каране 70-80 км. около 9л.
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

1,6 моно, извънградско с кални гуми 235/75/15 минимум 12-13литра газ, а в София не съм карал още.

Коментар

С кален регенерат 215/75/Р15 минавах с едно зареждане по 160-180км градско ( в тях има малко на бензин за стопляне). С нови кални с размер 235/75/Р15 - минава средно по 200км. Газовата събира 27-28 литра.

Коментар

аз сьм стигал да 70км с 30л газ в гората в 30 40см снягвитарата е 16 16в обикновена газова
          Последно редактирано от iacata; 08-03-12, 11:42. Причина: допьлнение

Коментар

Колега,1,6 16В дълга база с газов инжекцион LOVATO и гуми 255/60/15 лятото 10 газ с клима 11 ,зимата при нормално каране без експерименти 12 газ,надявам се да съм бил полезен
            Хора които са прекалено умни,за да се занимават с политика са наказани да бъдат управлявани от глупаци!

Коментар

Забравих да допълня ,че данните са за по малък град ,не знам в София колко ще се качи разхода
              Хора които са прекалено умни,за да се занимават с политика са наказани да бъдат управлявани от глупаци!

Коментар

Сузуки Самурай с 1.6 8V мотор от витара вече успях след центровка да го накарам да гори 10 извън градско ( Джипа е с нормални гуми )
                „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

е хайде някой да каже Витара 1.6 моно, на стандартни гуми(195/70/15) колко гори,както гледам всичките са с големи гуми.
                  то ако етака както сте писали 11. 12 на 100 по добре дизел да се кара идва на една и съща сметка.

Коментар

Първоначално публикуван от khull Преглед на мнение
                    е хайде някой да каже Витара 1.6 моно, на стандартни гуми(195/70/15) колко гори,както гледам всичките са с големи гуми.
                    то ако етака както сте писали 11. 12 на 100 по добре дизел да се кара идва на една и съща сметка.
                    А дизела колко ще гори Да не мислиш че ще гори 5
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от khull Преглед на мнение
                      Хич не идва на една и съща цена с дизел-/при тази цена на горивата/.
                      Колкото и малко да гори по-долу от 8-9л. няма да е.
                      Като направиш калкулацията спрямо 12-13л. газ пак си по на сметка да си с бензинов мотор на газ.
                      Моята 16 годишна 4х4 кошница ми пада до 11л. газ с кални 28-мици при извънградско каране и съм повече от доволен от разхода и вървенето.
                      Последно редактирано от Янко Желязков; 09-03-12, 18:22.

Коментар

Здравеи колега.Карам Витара 1.6 моно.Гуми 215/75/15-градско,лято12..14-зима14..17 зависи колко е на преден мост.Извън града 10..11.Докато бях със 195/80/15 мисе струва,че разликата беше около 6-700гр надолу.Във калта я вкарвам рядко щото за там има друга ама е стигала и до 35-40/100гас.
                        п.с.Варна
                        Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Мойта е 1,6 16V, с газов инжекцион, с гуми за асфалт и разхода на газ само на заден мост е 10 - 11 градско в София и 9 извънградско. Надявам се да съм полезен.
                          Santa Fe 2.0 CRDI, 113 к.с., 2002 г.

Кофти е когато устата изпреварва мисълта

Коментар

моно с оригиналните гуми и без лифт ми гореше 12 градско газ ...извън с 70 -8 с 80-100 дава 9-10 ...това е от мен...
                            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

1.6 моно 215/75/15 , Варна - от 14до22л/100км ГРАДСКО, извънградско съм я свалял до 9 .
                              898450701

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X