Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Oт Самурай на витара....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Oт Самурай на витара....

Здравейте,преди 4-5месеца се разделих с един правен самурай но се нетрае и се метнах на гранд витара 2.0(128к.с)къса 2000год. вече е с бутонки (за учудване ги събра точно без да опират без да е пипана) но и калниците изпълни много и грозновата ми седи .
    Под витара засега не съм лягал(то да бе самурай лесно но неее...)поне в нея се чува касетофона и може да се разговаря (в самурая трудно с рошави гуми)
    Тааа на първо четене отзад нямам А-рамо а стабилизираща щанга други разлики не виждам (знаещите да кажат ) чертежи от вдигане на по страрото купе дали ще ми свършат работа или има разлики тема за вдигане на къс гранд не намерих и дали по тези чертежи с варбургови отзад и 3/5см отпред няма да се вирне повече от старата и да почне да дава ядове с карета и полуоски доколкото знам старата бутонки не събира без повдигане??
    А и някакви идейки за метални брони...
    Снимки по късно щерката е запиляла някъде четеца за картите..само ми доидеее

От: Oт Самурай на витара....

Никой ли не се е занимавал с гранд витара

Коментар

Иван Попов ще сподели само да забележи темата
      Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
      Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
      "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Ами гранда не е като обикновенната витара, промени заглавието на темата, или пиши на горепосоченият

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X