Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с парното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с парното

Здравейте колеги,
    От скоро ми се появи проблем с парното, ще трябва да го свалям ама как Някой ако може да даде съвет как най лесно сваля ще бъда много благодарен.
    SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
    Nissan Patrol Y60

От: Проблем с парното

Може и да не се сваля, но зависи от проблема.

Коментар

Дай диагноза или предположение за такава. Лъчо е прав, може и да се разминеш със свалянето.
      TG

Коментар

Ако е за Витара и говориш за радиаторчето,сваля се таблото.Бях пуснал снимки някъде.
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Подкрепям. Кажи диагноза
          Николай
          VITARA 1.6, 93 къса кабр
          КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Какво му е на парното, че да го сваляш.

Коментар

Кое по-точно не ти работи на парното
              888946938

Коментар

Имам теч на антифриз, при което кракато ми се пълнят с антифриз (имам предвид от дясно понеже е с десен волан). Според мен е или от парното или от тръбички които го захранват.
                Nissan Patrol Y60

Коментар

А пък според мен е от радиаторчето на парното вътре в колата, като решиш проблема пиши от къде е било

Коментар

Сваляй колега друго решение няма.

Коментар

Сваля се арм.табло, вади се кутията и после радиаторчето.Ще го вадиш докато се откажеш да го лепиш.Пращаш го с кутията/за да нямаш проблем с монтажа/ на
                      "Нуши-2006" ООД Авторадиатори, 8800 гр.Сливен, ул"Щросмайер" 16/А/3, тел./факс 044/683733, GSM: 0887 812 353, 0887 871 179
                      avtoradiatori_nushi@abv.bg ; www.avtoradiatori-nushi.com
                      До 100лв с транспорта, 7 дни, 12м гаранция.
                      Успех

Коментар

Имам радиаторче, обади ми се на 0882828682 Трифон

Коментар

Благодаря много колеги милех си че ще мина без да свалям таблото но уви явно ще се сваля. Тази събота се заемам с него и ще пиша какъв е резултата.
                          Nissan Patrol Y60

Коментар

Колега,явно ще се сваля таблото.Просто няма друг начин.И аз от една седмица се каня,защото и при мен в краката ми се е намокрило от антифриз.В нета видях това: http://forums.drom.ru/suzuki-escudo/t1151507718-p6.html и мисля като сваля да се ползвам от идеята.Хем моята я карам само през зимата,а ладовото радиаторче е доста по-голямо като площ и съответно по-добре ще топлоотдава.Освен това след тази преработка радиаторчето вече ще може да се издърпва настрани без да се налага сваляне на цялото табло.Между другото докато търсих (пак в нета де) видях в някакъв мисля,че пак руски форум за Исузу как един като нас (башмайстор)дето се пишманил как да сваля цялото табло, на място изрязал кутията отстрани и извадил радиаторчето и вече от този прорез може да си го сменя без проблеми(сигурно е без климатик).Последното не се наемам да направя,но като сваля таблото и кутията задължително ще пробвам с някое по-ефтино радиаторче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X