Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак се почва-"Белчо"вече е в бокса.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пак се почва-"Белчо"вече е в бокса.

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
    Абе време е май да смениш марката...
    Объркал си рейса пич
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

До тук добре си го измислил. Само според мен остава да разкараш ресорите, че да не става двойна работа с преправянето. Ще решиш да минаваш на пружини рано или късно, така че по-добре рано. Раздатката май няма да издържи дълго, питай колеги с подобни концепции и решавай на време. За мен е най-добре да имаш готова идея за това което трябва да се получи да го направиш наведнъж, а не да преправяш напред във времето.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
        До тук добре си го измислил. Само според мен остава да разкараш ресорите, че да не става двойна работа с преправянето. Ще решиш да минаваш на пружини рано или късно, така че по-добре рано. Раздатката май няма да издържи дълго, питай колеги с подобни концепции и решавай на време. За мен е най-добре да имаш готова идея за това което трябва да се получи да го направиш наведнъж, а не да преправяш напред във времето.
        Ванка,позна от първият път.Ще бъде на пружини.Но за да стане това е нужно време.Нека се постопли,а дотогава ще бъде на ресори и на уазковите мостове.Имам още два моста от самурай,но тях ги пазя/засега/ за Трифун.
        А за раздатката съм на 90% сигурен,че няма да удържи,но като нямам от 69 ще карам с тази,докато намеря.
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
          Ванка,позна от първият път.Ще бъде на пружини.Но за да стане това е нужно време.Нека се постопли,а дотогава ще бъде на ресори и на уазковите мостове.Имам още два моста от самурай,но тях ги пазя/засега/ за Трифун.
          А за раздатката съм на 90% сигурен,че няма да удържи,но като нямам от 69 ще карам с тази,докато намеря.
          Кольо май спомена за 2 разтегнати вериги откакто е мост от УАЗ отпред, ама не съм го виждал да го питам. Има хора които са правили подобни интервенции те да кажат от опит. Моята концепция за някой ден когато имам пари е подобна и много ми допада.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Кольо прочете, и каза, че е вярно. За две състезания и две разходки-новата верига започна пак да блъска като види зор. Ма това е защото преди като видеше зор-чупеше каре. Сега не чупи каре, полуоски и диференциал са достатъчно яки, карета и кардан(макар самоделен) също държат, следва веригата. Тя не издържа...

Не знам на самурая раздатката с верига ли е, или със зъбаци. Самурая е сериозна машинка, и по- ми прилича да е със зъбни колела. Ма не знам де...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Имам раздатка за 69 чисто нова .
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

но като нямам от 69 ще карам с тази,докато намеря.
                И Самурайската раздатка е здрава и много удръжлива на тази концепция!Светльо от Говедарци е с такава концепция и Витара му на състезанието в Говедарци показа завидни резултати!Кара я постоянно по разходки и няма никакви проблеми с раздатката! ....Определено не казвам,че Газ-кова е лоша,но ако нямаш излишни пари.....Спокойно можеш да караш с тази .....Рецептата е доказана!
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Аз видях Самурай с мостове от Чероки, на пружини е, с гуми тракторки 9 х 16 и ако се сложи мотора с кутията и раздатката на Черокито ще е по лесно, няма да се чупи и ще стане истинско. освен това мога да ги предложа веднага за 2000 лв. имам донора и не говоря празни приказки
                  Samurai Gemax

Коментар

От днес вече има още една играчка за правене-"Белчо".
                    Плановете за него са:мостове от УАЗ,двг.от Опел 115к.с.,бавна раздатка,клетка и др.подобни глезотии.
                    Приемам идеи ,но да са по-откачени от моите,иначе няма да ги реализирам[ATTACH=CONFIG]423434[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]423435[/ATTACH] Вече е в бокса!
                    Като го слагаш на пружините увеличи и междуосието 20-тина см. Успех с проекта.

Коментар

Я и аз да се метна в темата че нещо такова съм правил. За раздатката самурайска- със зъбни предавки е и е сравнително здрава/ моята издържа на два двг. от БМВ но сега този шестак я изяде/ така че съвета ми е директно да си слагаш текезесарска. Безсмъртна е. Като любител на скоковете бягай далеч от черокови мостове, известно е какво им се случва на предните след упражнение скок. При твоята концепция с опелов 115 коня уазковите мостове удържат на всякакви извращения. Карданите задължително и те, най лесно от уаз че самурайските дават фира бързо. Понеже трансформацията на двг,-раздатка- мостове е лесна вземи да наблегнеш на окачването. Ако минаваш на линково да не забравиш да изнесеш мостовете, съответно предният напред и задният назад, щом ще го правиш за състезания.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Вече сме без мостовете.В събота ще дойдат и УАЗ-ковите мостове,а преди малко се оборудвахме и със раздатка от ГАЗ 69,на цена 50лв!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29022012891.jpg
Прегледи:1
Размер:160.9 КБ
ID:5351479Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29022012892.jpg
Размер:176.3 КБ
ID:5351480Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29022012893.jpg
Размер:168.6 КБ
ID:5351481Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29022012894.jpg
Размер:126.0 КБ
ID:5351482
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Пожелавам Ви,спорна работа и безпроблемно завършване на проекта!
                          Ще следя с интерес.
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

Вече сме без мостовете.В събота ще дойдат и УАЗ-ковите мостове,а преди малко се оборудвахме и със раздатка от ГАЗ 69,на цена 50лв!
                            Чак ти завидях. Успех с проекта и дано този път стане от първия път от раз.
                            п.п.Дано си скрил всички уреди, които могат да ти нанесат травма, поне първите няколко седмици!

Коментар

Малииииииииииии, Чаро, в какъв филм влизаш... Май цяло лято няма излизане от гаража. Ако може да помагаме с нещо свиркай.
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Браво колега,Вие много бързо работите!Направо се учудвам Ти докато искаш да даваме идеи,вече почна,браво!Горе долу сега какъв ще става малкия звяр,намисли ли?Поздрави!
                                Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X