Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Сузуки Витара !!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Сузуки Витара !!

Здравейте, искам да попитам за едни двигател да ли е добър или не, тъй като съм решил да стана собственик на Сузуки Витара, но до момента оглеждам и чета мненията във форума само и днес се спрях на определен модел:

Попаднах на една витара 1993г. е къса база 1.6 - 80к.с. твърд таван ГАЗ.Цената е 3800лв. (регистрирана) Та вапроса ми е какво ще ми кажете точно за този мотор а т.е. да ли си заслужава или да търся по мощния вариант на тези витари имам предвид 93к.с. ? Значи да оточна ,че не я взимам конктретно за офф роад, просто ми харесват много тези Витарки и за това. И просто искам компетентно кмение от Вас преди да отида да я видя, и какво да гледам докато се пазарим , на какво най вече да обарна внимание.?!?

Мерси предварително

От: Въпрос относно Сузуки Витара !!

Моята Витара е същата като тази която си гледал. 1.6 8В моно е един изключителен мотор по отношение на обслужване и разход .По отношение на мощност има какво да се желае ,но на човек никога не му стига .В гората се представя напълно задоволително още повече че ти казваш ,че няма да е за хард разходки (като я купувахме витара с бащами също си мислех че не е за офф роуд ама ... ). При оглед най-важно за мен са ръждите по купето ,скъсани маншони на карета и шум от същите при пълен волан ,работата на бензин също е важна както и течове на масло ,другото е козметика . Дано съм ти бил полезен . Поздрави !
    Suzuki Vitara

Коментар

Мерси за изчерпателния отговор и да ти кажа,че и мен единствено ме притеснява мощноста .

Коментар

Тези(а и другите-16 клапанови) двигатели имат навик да пукат блока. Добре огледай блока на двигателя за ръждички . Не,ч е се вижда кой знае колко, но поне опитай.
        Не искам да те плаша де, това не е чак толкова чест проблем, но е добре да се знае и за него.

Огледай добре рамата за ръжди, особено отзад-там е слабо място. Отзад-около местата за захващане на задните амортисьори. Купето се вижда сравнително лесно, там важното е да са здрави местата за захващане към рамата. А и купето се кърпи, не е страшно.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз така мисля че купето се кърпи не е проблем чак толкова, но единствено двигателя ме притеснява че е кютак във вървенето. Не знам нямам представа но мисля че ще свърши работа

Коментар

Комплект съединител ВАЛЕО - 361лв.

2012/2/18
            имам витара с двигател G16B2562575 двигателят ми е свален за малък ремонт искам да попитам за цени на комплект съединител сузукито е 1995год. wv2zzz2kz5x054280 VALEO - Комплект съединител Код: 801980 LuK - Комплект съединител Код: 622 2016 60 SACHS - Комплект съединител Код: 3000 809 001

това ми е кореспонденцията с въпросната фирма .Аз го взех 380лв от фирма от Бургас ,но майстора работи с тях и си вярват , между другото ми предложиха и на 180лева .

Коментар

Първоначално публикуван от vladypetrov Преглед на мнение
              И аз така мисля че купето се кърпи не е проблем чак толкова, но единствено двигателя ме притеснява че е кютак във вървенето. Не знам нямам представа но мисля че ще свърши работа
              Не бива да те притеснява,Витарката си върви доста добре,...Е ако от 200 коня автомобил се качиш на Витара , нормално е да ти се струва мудна, все пак е джип и то икономичен
              888946938

Коментар

Витарата след вдигане и големи гуми наистина става бавна с този мотор. Особенно ако има и газова . 100 до 110 (120 с клизма) ще ги вдига (на газ), но много зависи и от гумите (както размер, така и дали са регенерат, че тежат). Но не е нещо толкова фрапиращо - едната ми кола е 150кс на колела, другата е 80 на мотор, че има и газ. И в двете се возя с кеф.

Така че - ако не мислиш да се гониш с нея скачай смело вътре .

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                  Витарата след вдигане и големи гуми наистина става бавна с този мотор. Особенно ако има и газова . 100 до 110 (120 с клизма) ще ги вдига (на газ), но много зависи и от гумите (както размер, така и дали са регенерат, че тежат). Но не е нещо толкова фрапиращо - едната ми кола е 150кс на колела, другата е 80 на мотор, че има и газ. И в двете се возя с кеф.

Така че - ако не мислиш да се гониш с нея скачай смело вътре .
                  И аз съм като теб колега..колата мощна , джипа проходим, всяко возило си има своя чар )
                  888946938

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X