Не точно днес, но някъде около изминалата седмица или две довърших започната още пролетта задна броня за виаграта
Също така пребоядисах предната, защото праховото боядисване се оказа ташак работа! Пада на големи парчета само, а като тръгнеш да го сваляш ти се взима акъла.
Искам да благодаря на Петър Митрев за това, че удари едно доста солидно рамо с боядисването! Пешо, мерси!
Ако някой има интерес, ще направя още снимки, че днес нямах време...
Извинявам се, че така протаках нещата със снимките, но имах проблеми.
Днес даже срещам разни хора на улицата и те викат да съм качил снимки във форума
Малко и да поясня - бронята е 2мм, монтира се на същите места където и металната част на оригиналната броня, като се изработват дистанционни втулки за горните 2 точки. Отделно се оребрява за здравина. Досега е тествана с хай-джака и в един 100-литров варел пълен с вода(това без да искам, някъде с около 15км/ч). Задния номер е осветен със светодиоди. Днес за гъзарийка монтирах и 2 уши "за теглене". Остава да подрежа уширителите на калниците(но още не съм измислил с какво да ги затапя после) и да скъся ауспуха, че много грозно виси.
Малко са афиф и най-добре ги завари, да не ги гледаш някой ден като шрапнел да прелита, пък и да не се саморазвия. Аз имам подобно, но само си закачам осигурителното въже на колесара.
Моя номер също го направих със светодиоди, но от лентовите, та стана малко циганийка, ама не ми се разваля вече готова работа.
Малко са афиф и най-добре ги завари, да не ги гледаш някой ден като шрапнел да прелита, пък и да не се саморазвия. Аз имам подобно, но само си закачам осигурителното въже на колесара.
Моя номер също го направих със светодиоди, но от лентовите, та стана малко циганийка, ама не ми се разваля вече готова работа.
Ринговете определено не са монтирани правилно(!!!), но това мислех, че ще стане ясно от кавичките, които бях сложил. Друг въпрос е, че и самите рингове са слаби - 380кг!
При мен са 2 диодни плочки с по 3 диода. Иначе има едни ленти, които са в гумен маркуч вкарани и ще издържат много повече, но са доста по-скъпи!
Чертежа не го качвам умишлено, защото има много неточности и не искам после някой да ме обвинява, че не се получавало и т.н.
Последно редактирано от stojan_defender-a; 03-10-11, 19:19.
Причина: допълнение
Както писах и по-горе, цялата направия много се проточи(пролетта я почнахме) и малко ми се губи кое колко, но някъде около 200лв излезе всичко.
Напоследък взех да не смятам и пиша, кое колко, че после като погледнеш и теглиш чертата...
Ето как стана при мен благодарение на stojan_defender-a без който нямаше да имам такава броня .Дано има повече хора като него в този форум и да си помагаме взаимно !
Коментар