Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко акъл за Suzuki Vitara ( абсолютни новаци )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко акъл за Suzuki Vitara ( абсолютни новаци )

Здравейте! Като за начало искам да Ви кажа, че форумът е страхотен и за няколко дни не съм спирал да чета и чета ... Това е едно задружно място, където хората си помагат с каквото могат, което е рядкост в наши дни!
    Та, след толкова изчетена информация аз все пак имам някои въпроси, защото съм абсолютен лаик в тази среда. С братовчед ми сме моторджии хора, но ни дойде мерака да си вземем две джипки. Спряхме се на Suzuki Vitara късата база , моделите 89-95г. Работата е, че желаем да ги ползваме за всичко, сиреч - хем да си ги караме из града, хем да можем да си минаваме по пътя до вилата или до Арапя. Най-много ни привлче кабриото, комбинирано с пакета раздувки на Wideboy.
    Бих желал, ако може да ни дадете съвет, за какво да гледаме при покупка, кои модели двигатели ще препоръчате ( с колко винтила и т.н.), какви гуми и от къде могат да се намерят подобни артикули ( раздувки и т.н.), и като цяло всичко, което може да ни е от полза.
    Благодаря предварително, Антоан !

От: Малко акъл за Suzuki Vitara ( абсолютни новаци )

гледаите да не е гнила инече карах три години 16 16v никакви оплакваниа от двигател

Коментар

Благодаря за съвета! Дано получа още инфо

Коментар

Първоначално публикуван от pr0biker Преглед на мнение
        Здавеите колеги.Явно вече сте узрели щом сте пожелали ВИТАРА.Шегувам се.Незнам дали ще помогна много защото във форума има много по знаещи и можещи колеги от мен но все пак да кажа и аз.Карам витара 1.6 моно кабрио.Поогледаитеги отзад,кадето са петите на амовете,ако имате възможност даги качите на канал вгледаитесе около и под задната броня,във задните калници кадето е далната опора на колана болта се вижда.Има сигурно и мн други места ама моите изнили места бяха там.Относно кабриото;голям кеф обаче нее за гората и през зимата прави повече конденз по стъклата.Дано дасъм ви бил полезен.
        Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Абе момчета,забравих наи-важното.Като ги пробвате включете предния мост и на бавен ход пълен ляв и пълен десен и слушаите дали пукат карета.

Коментар

Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнение
            Абе момчета,забравих наи-важното.Като ги пробвате включете предния мост и на бавен ход пълен ляв и пълен десен и слушаите дали пукат карета.
            При положение,че Витарата си заслужава-/разбирай не е изгнила и осн.агрегати са ок/ какво като и пукат каретата???
            Какво....,няма да я вземеш ли при положение,че едни карета се сменят за нула време?

Коментар

Надявам се да не прозвучи смешно, но все пак съм написал, че сме пълни лаици. Та бихте ли ми обяснили що за животно са амовете? Съвсем накратко- бързо сващам, само да ми се подаде

Също така, много искам да попитам от кой модел или поне от къде мога да намеря едни специални раздувки. Огледах доста форуми и магазини, но не са точно тези на снимката. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1673suzvit_wheelarch10swbsuzvit.jpg
Прегледи:1
Размер:83.0 КБ
ID:5350438
              Оградил съм точно това специфично място, където раздувките са направени така и се "сливат" с бронята
              След изчитане из форума ми светна, че гумите, с които искам да обуя "лейди" са Cooper Cobra Radial G/T, само не мога да разбера модела джанти, които много харесвам - те са едни специални, които издават гумата доста по в страни. Бихте ли ми предложили няколлко такива типа?

Коментар

Също така, много искам да попитам от кой модел или поне от къде мога да намеря едни специални раздувки.
                Тук на този въпрос, пък и на други за такива "пудри" е малко вероятно да получиш отговор. Питаш за едни гуми, които са 100% шосейни, и май ще стягаш джипката за "пред кафето". Няма лошо, но силата и е другаде, с този мотор, и тия широки гуми трудно ще я докараш "пистарка"!? За какво ти е тогава Витара, вземи си Rav4-къса база, и си ти! От мен-успех!
                "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                  При положение,че Витарата си заслужава-/разбирай не е изгнила и осн.агрегати са ок/ какво като и пукат каретата???
                  Какво....,няма да я вземеш ли при положение,че едни карета се сменят за нула време?
                  Щея вземеш разбирасе.Мисалтми беше,че можеш да чупш от цената ама несъм го наоисал както трябва.

Коментар

BMW 3-ка с такива раздувки повече ще се харчи пред кафето в Арапя
                    Пък и витарата няма хром, като гледам моторите са от лъскавите

Коментар

Надявам се да не прозвучи смешно, но все пак съм написал, че сме пълни лаици. Та бихте ли ми обяснили що за животно са амовете? Съвсем накратко- бързо сващам, само да ми се подаде

Също така, много искам да попитам от кой модел или поне от къде мога да намеря едни специални раздувки. Огледах доста форуми и магазини, но не са точно тези на снимката. [ATTACH=CONFIG]422108[/ATTACH]
                      Оградил съм точно това специфично място, където раздувките са направени така и се "сливат" с бронята
                      След изчитане из форума ми светна, че гумите, с които искам да обуя "лейди" са Cooper Cobra Radial G/T, само не мога да разбера модела джанти, които много харесвам - те са едни специални, които издават гумата доста по в страни. Бихте ли ми предложили няколлко такива типа?
                      Става въпрос за амортисьорите(амове)там където са хванати към шасито.Там имаше доста работа при мен но нее страшно.Имали co и флекс всичко става

Коментар

Не искам да обидя никого, но не смятам, че сте прави Просто, както вече казах, искам да я ползвам малко повече градско, а не да я превърна в офф-роуд монстър, предназначен само за калищаци и скали. Да, признавам, че имам идеята да е малко по-намазана, но това прави ли ме лош човек?
                        П.С. Тия с 3-ките ги ненавиждам !

Коментар

Аз смятам ,че си на прав път.Витарата е супер добър вариант за градски автомобил и също така надежден от към проходимост,а и не на последно място доста икономичен!!! Относно раздувките,щом те кефят, слагай .....Успех от мен .
                          888946938

Коментар

И на мен ми харесва Витара с 10"- джанти и раздувки. За градска кола и за плажа става перфектно. Привлича много погледи. От тези раздувки , който си снимал в Бг може да намериш само втора ръка. Във форума май продаваха такъв комплект. От другите по-тесните ги правят от стъклопас и могат да се намерят. Джанти 10-ки има при Явор.
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              И на мен ми харесва Витара с 10"- джанти и раздувки. За градска кола и за плажа става перфектно. Привлича много погледи. От тези раздувки , който си снимал в Бг може да намериш само втора ръка. Във форума май продаваха такъв комплект. От другите по-тесните ги правят от стъклопас и могат да се намерят. Джанти 10-ки има при Явор.
                              А на тези джанти някакви снимки може ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X