Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Катализатор на Витара 1,6 16v 92г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Катализатор на Витара 1,6 16v 92г.

Здравейте. Доколкото съм запознат когато се смени катализатора на негово място се поставя резонансово гърне, но гърнетата на сузукито са подцинковани и не съм сигурен дали това резонаново гърне ще бъде подцинковано. Защото един приятел си е махнал катализатора на БМВ 320 в един сервиз в софия и освен че му сложиха такова гърне му и дадоха 150 лв.
    Та въпроса ми е колко струва катализатора на витарата при такава операция като включиме поставянето на резонансово подцинковано гърне.

От: Катализатор на Витара 1,6 16v 92г.

Ако има нещо останало в този катализатор може и да ти дадат пари, ако не, изчистете каквото има и го слагай обратно, да не правят проблем на ГТП, успех

Коментар

Ако е останала платина в гърнето може и да вземеш някои лев. Повечето автоджамбази се изтарикатиха и като внесат някоя трошка със запазен катализатор, веднага го сменят с кухо копие и си прибират чисти около 500 лв. На мен до сега за толкова години нито веднъж не са ми правили проблем на ГТП за пробито гърне, но в случая не трябва да се подценява фактора познанство. Доколкото разбрах вече е въведена системата на онлаин следенето на ГТП, но дали някой ще се заяде за едно гърне - едва ли. Не знам при твоята регистрация на колата дали ти е признато, че имаш катализатор, но на мен не ми го признаха - казаха ми да ходя в някаква си лаборатория в София, само там признавали годността на катализатора. Разликата в данъка не е малка - имам едно Рено, което е с по-стара регистрация и признат катализатор - данък 7 лв, а на сузи данъка е 32 лв. Ако не са ти признали, че имаш катализатор - да си гледат работата, слагай каквото си искаш.

Коментар

Аз карам 1.6 16V от няколко месеца и първото което направих е да си сваля катализатора и да сложа тръба на нейно място.Определено гласа на колата се промени към по-добро.За катализатора ще ти предложат максимум 35-40 лв. ако мрежичката вътре си стои Моята беше си заминала и неможах да избия разхода при тия дето правиха гърнетата
        YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X