Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с ABS на Витара/междинка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с ABS на Витара/междинка!

Какъв е проблема с АБС-ите на тези Витари?Всички Витари,които се продават им светят ABS-ите на таблото и естествено всеки казва: "некой датчик....те са по 20 кинта" !
    Има ли проблем с този АБС като цяло?....Дефектен блок? ....Проблем с есктрониката някакъв?
    И ако може някой с работещ АБС да ми каже ,голяма ли е разликата в спирането от обикновенните спирачки на Витарата?
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

От: Проблеми с ABS на Витара/междинка!

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
    Какъв е проблема с АБС-ите на тези Витари?Всички Витари,които се продават им светят ABS-ите на таблото и естествено всеки казва: "некой датчик....те са по 20 кинта" !
    Има ли проблем с този АБС като цяло?....Дефектен блок? ....Проблем с есктрониката някакъв?
    И ако може някой с работещ АБС да ми каже ,голяма ли е разликата в спирането от обикновенните спирачки на Витарата?
    Проблема може да е от много неща . Освен от датчик, може да е от липсващи - свършили задни накладки, може да е сменен заден лагер на полуоска и да е сложена втулка без гребен, същото важи и за предните лагери. Блок дефектен не съм виждал до сега . Разлика в спирането Има , но на асвалт, лед и мокро. За офф абсолютно не Върши работа - даже пречи, та по-добре да свети, че няма отделен бушон за него. Аз мойта я взех заради тези екстри - автомат , В6 , без авс , и без чипове и други ел. измишльотини, които могат да те оставят в гората .
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      мисла че знаеш кои има датчици и блок за ABS

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
        мисла че знаеш кои има датчици и блок за ABS
        Вярно! ....Не се бях сетил,че и те са ти останали!

Коментар

Знам му аз отрицателния ефект за в гората,но пък на пътя определено помага доста,а аз ако се кача да Дълга Витара няма да прекалявам с горското каране! Лошото е,че в момента на покупката не знаеш кое точно е капана с АБС-а и колко може да ти излезе,та затова питам какви са им най-честите проблеми на тези АБС-и ,та ако се яхна на някоя да знам,какво ме очаква!
          ....Значи пак е прасе в чувал.....А с диагностика това трябва да се хване предполагам?....или не е толкова интелигентна електрониката?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X