Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За хардтоп на самураи.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За хардтоп на самураи.

Здравеите.Имам два въпроса.Първият е;откаде мога даси намеря странично стъкло за хардтопа...Стъклото което търся е Г -образно дясно.2-ри въпрос;на каква цена мога да закупя свестен мек таван за сами през лятято.
    Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

От: За хардтоп на самураи.

Ако стъклото ти няма дъга, стъкларите режат от триплекс. Може и от плексиглас, но се драска в гората.

Коментар

Първоначално публикуван от ronny Преглед на мнение
      Ако стъклото ти няма дъга, стъкларите режат от триплекс. Може и от плексиглас, но се драска в гората.
      Здравеи.Там е проблема,чее Г-образно или както казваш със дъга.Акого отрежа от плексиглас как щесе огъне на 90 градуса.Незнам,несъмго правил до сега,ама това сие вариант.

Коментар

Ако мислиш за плексиглас, по добре вземи лексан. А ако не е много голямо може и лексан маргард. Аз съм си направил задното стъкло на вранглера от лексан и съм много доволен.
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
          Ако мислиш за плексиглас, по добре вземи лексан. А ако не е много голямо може и лексан маргард. Аз съм си направил задното стъкло на вранглера от лексан и съм много доволен.
          Даси жив и здрав.БЛАГОДАРЯ ТИ.Оказасе,че лексана е много добър материал,здрав и се огъва и на студено.Ще черпя ако доидеш към Варна.;0882 333 477 емо.

Коментар

Re: От: За хардтоп на самураи.

Лексана става, проблема му е, че се драска. Затова ти препоръчах маргард ако имаш възможност, той се драска доста по трудно. Иначе в you тубе има достатъчно клипчета как се огъва за да приеме някаква форма. Пък като идвам към Варна тая година ще ме повозиш на самика
            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
            http://www.facebook.com/JeepBG
            LZ1GGC

Коментар

От: Re: От: За хардтоп на самураи.

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
              Лексана става, проблема му е, че се драска. Затова ти препоръчах маргард ако имаш възможност, той се драска доста по трудно. Иначе в you тубе има достатъчно клипчета как се огъва за да приеме някаква форма. Пък като идвам към Варна тая година ще ме повозиш на самика
              Като дидеш щете возя на Витарата.Тяе за офицялни гости във града и на самика ако отидем из гората.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X